Ertotske Price


Nije bilo razmišljanja, samo se okrenula i pogledala ga je pravo u oci. ” Možeš samo da sanjaš o tome, skote jedan…idi sad kući pa ga izdrkaj to je jedino sto ćes odvaliti danas !” Odbrusila mu je pravo u lice, tek tako, bez ustezanja i bez blama i ako su je mogli čuti svi prolaznici koji su zbunjeno posmatrali sta se desava. Ako je mislio da ce njegova opaska proći neopazeno, sad mu je bilo jasno da se grdno prevario.

A nije mogao da se suzdrži, morao je da prokomentarise dok je prolazila. Ona, Tanja Markovski. Za njih je ona bila misaona imenica, tako daleka i nedodirljiva, za njih ona je bila jedna od boginja ljubavi na koje su se tih ranih pubertetskih godina mogli samo da se lože, i nista vise. Sada je stajao pred njom zatečen i postiđen, samo je spustio pogled i gledao je u zemlju. Okrenula se i otišla, užurbanim nervoznim koracim. Pratili su je pogledima dok se udaljavala od njih…smedja ravna kosa, uvek besprekorno cista i iscesljana, dosezala je donju polovinu ledja , taman ono mesto kuda je isla donja ivica njene kratke letnja majice koja je otkrivala bronzanu boju koze. Bila je gotovo manekeski gradjena.

Kukovima je hipnotisala dok je prolazila, ipak, to joj je bio najveći adut….njene duge savrsene noge i kukovi, dupe kao izvajano pod rukama nekog umetnika…grudi joj nisu bile velike, naprotiv, nikad se nije ni trudila da ih istakne ali je zato uvek isticala ono sto je znala da je najbolje. Imala je na sebi kratak uzan sorc napravljen od starih texas farmerki . Sorc je i bio kriv za komentar i za čitavu situaciju . Stajali su sa kraj pesačke staze, zezali se kao i svaki dan, priča ispunjena dečačkim snovima i zeljama, pričalo se o kraju letnjeg raspusta i početku nove školske godina. Imali su po 14 godina, Dragan i Ivan, prijatelji odmalena, svo svoje vreme su provodili zajedno.

Tada je naisla ona, preplanulog tena i manekenskog stava. Tako je i hodala, njihala se i lomila u kukovima, dok joj pogled ni jednog trenutka nije skretao sa strane. Uvek je gledala pravo, kao da je znala da nema potrebe da gleda sa strane jer dok ona prolazi svi zapravo gledaju nju. Sa takvim stavom i hodom samo je jos više privlačila paznju. Imala je 17 godina. Prosla je pored njih, Tanja Markovski , graciozna i nedodriljiva. Zamirisao je vazduh dok je prolazila, miris koji je vukao za nos i terao glave da se okreću za njom. Nisu znali koji je to parfem, ali za njih je to bio miris zenstvenosti. Ivanov pogled je bio prikucan za njeno dupe. Pomislio je da li joj smeta sto joj se sorc toliko uvukao u guzu, ali se onda nasmejao i prokomentarisao : ” Ja bi ovu odvalio “. U sledecem trenutku ona se okrenula i odrzala mu lekciju koja ce se pamtiti i kasnije kroz salu prepricavati. Te noći drkao je misleci na nju.

A onda neko drugo vreme, lude godine ratova i sankcija, Ivan je sa svojim roditeljima otisao da zivi u USA. Staro drustvo ostalo je u sećanjima, prosle su godine i približila se godišnjica male mature, prilika da se nakon zavrsenog koledza malo vrati u rodni grad i poseti staro društvo, bar one od njih koji koji su ostali u zemlji.

Proslava godisnice bila je blago razočarenje, nisu se pojavili neki kojima je bilo puno lakše doci njego njemu, ali nema veze oni najbitniji su bili tu. Oko 2 sata društvo se skoro skroz razišlo, a ostali su on i Dragan i Draganova devojka. Dogovorili su se da nju odvezu kući a njih dvojica će sesti u neki kafić da se malo ispričaju i porazgovaraju u mirnijoj atmosferi. Dragan se interesovao za dolazak u USA pa je celo veče ispitivao Ivana o detaljima. ” OK, i gde ćemo sad?” upitao ga je Ivan nakon sto su odvezli Sanju kući. ” Razmisljao sam gde da te vodim, ima jedno jedno ok mesto skoro je otvoreno, bio sam par puta, nije guzva i opšuteno je, vise je mozda za parove ali meni se svidja tamo.” ” Vazi, vodi me tamo samo da sednemo negde gde nije galama ” odgovorio mu je Ivan. “

E, a slušaj ovo, znas ko radi tamo?” ” Neko koga ja znam? ” upitao je Ivan. ” Znas iz viđenja vise nego što stvarno poznaješ tu osobu ” rece mu Dragan uz osmeh. ” Čekaj, jeli zensko ili musko?” ” Ma zensko, i to kakvo zensko…bar je nekad bilo ali ni sad nije loše ” ” Bacio si me u rebus brate…ko je? ” ” Tanja Markovski ” nasmejao se Dragan ponovo, ” Mislio sam da je u zemlju propala ali se pojavila ” ” Pa nju nisam video ima 10 godina…kakva je njena priča, jeli se udala…ma sta ja pitam, udala se ta sigurno…joj kakva je bila..” komentarisao je Ivan ” Nije se udala…bila je sa nekim likom dugo vremena…on bio krimos, jebi ga roknuli ga pre 3-4 godine čini mi se, od tada nista za nju nisam čuo, mislio sam da je u Italiji. ” odgovorio je Dragan dok je parkirao auto ispred lokala.

Ušli su u lokal, bilo je poluprazno, sat na zidu je pokazivao 2:31 AM, muzika sa zvučnika je tiho svirala. Seli su u separe, Dragan je zapalio cigaru ” Evo ide konobarica…izgleda da nije Tanja” rekao je. ” Dobro vece, sta zelite ? ” upitala je devojka prijatnog izgleda, nije mogla imati vise od 19-20 godina. ” Donesi nam dva piva, jelen…moze pivo a? ” upitao je Dragan Ivana znajući da ne pije on često. ” Ma moze ” odgovorio mu je. ” Nego, da te pitam nesto…Tanja ne radi veceras?” gledao je Dragan u devojku i pitao je. ” “Tanja…radi Tanja veceras, samo ona nije konobarica ona radi za sankom .” ” Hočes li biti ljubazna da je pozoves da dođe do nas ovde, reci joj da smo stari poznanici iz detinjstva i da bi nam bilo drago da se vidimo, ovde je moj drug koji je specijalno dosao iz USA radi proslave godišnjice mature i hoce da obidje staro drustvo. ” upitao ju je Ivan. ” Šta da kazem kako se zovete ?” ” Kazi samo stari prijatelji iz tamo negde sa početka devedesetih, setiće se ona kad nas ugleda neka bude iznenađenje ” odgovorio joj je Ivan.

Devojka je otisla i vratila se ubrzo noseći sva piva ” Doći će Tanja do vas za minut-dva. ” Ivan je uporno gledao ka sanku ali zamračeno osvetljenje i mesto na kome su sedeli nije puno otkrivalo. ” Evo ide neko ” rece Dragan ” Necu da se okrećem ” rekao je Ivan. ” Dobro veče ” čuo je poznat glas. Stajala je desno od njega, podigao je glavu. Nije je bas najjasnije video zbog svetla, ali da, to je bila ona…nekih 10 godina kasnije, 4-5 kilograma vise, koliko je uspeo da vidi na prvi pogled. ” Dobro veče Tanja ” reče Dragan. ” Izvinite, ali ja ne mogu da se setim odakle se mi poznajemo?” upitala ga je Tanja. ” Dragan Stojanovic…isao sam sa tvojim bratom od strica zajedno na veslanje, sećas se kada si dolazila na treninge, pa smo ti on i ja vozili zajedno ponekad, secas li se toga? Druga vremena su bila ” ” A ti si Dragane…joj nisam te videla…pa koliko…sigurno od tada još ” “” Vidjala si ti mene ali me nisi VIDELA jer sam za tebe bio niko ni nista “” mislio je Dragan u sebi. ” Ima toliko sigurno ” rekao je . ” Ovo je moj drug iz razreda, Ivan…moguce je da se i njega sećas, on se tebe seća…sada je dosao iz USA da poseti staro drustvo, imali smo večeras godisnjicu male mature ” Ivan je pruzio ruku ” Nismo generacija, ne verujem da me se sećas ” rekao joj je ” ” Stvarno se ne sećam. toliko je vremena proslo ” odgovorila mu je uz osmeh blago stegnuvsi njegovu ruku.

Zagledao se u nju. Njene plave oči nisu bile vise onako neuhvatjlive i prkosne, njen pogled govorio mu je da je zivot verovatno nije mazio. U tom trenutku setio se sta mu je Dragan rekao, o njenoj vezi sa kriminalcem i zivotom u Italiji…iz razmisljanja su ga trgnule Draganove reci ” A mislim da bi bilo strasno zanimljivo da ti Ivan isprica odakle se vas dvoje zapravo poznajete, tj. ako se i on seća tog dogadjaja…posle toliko godina mislim da cemo se svi smejati ” rekao je Dragan veselo, bez ikakve zle namere u njegovom glasu. ” Nije to bitno toliko Dragane, vazno je da li bi vi Tanja hteli da nam pravite drustvo veceras ovde, ja sam ovde prvi put nakon 9 godina i prija mi druženje sa nasim ljudim, čovek u inostranstvu se uzeli razgovora na nasem jeziku ” Tanja je uz osmeh odgovorila ” Ne moras mi persirati nisam ja toliko starija od tebe, necu da se osecam kao baba ” ” Nisi puno starija, samo 3 godine je razlike…to je nekad bilo ogromna razlika ” odgovorio je Ivan sa smeskom ” Nece ti praviti probleme što sediš sa nama, ko ce da radi za sankom ” ” Odmeni će me pola sata koleginica, nema problema za staro drustvo. I da cujem Ivane, odakle se mi znamo? Ja se stvarno ne sećam, uglavnom se sećam starog drustva, eto setila sam se i Dragan ali ti mi delujes skroz nepoznato, izvini ” osmehivala mu se.

Dragan je primetio kako se Tanja odmah okrenula ka Ivanu, kako mu poklanja osmehe i kako su joj pokreti glavom nekako umiljati. “” Kucka je osetila pare “” mislio je u sebi. Dobro ju je osmotrio. Telo joj nije bilo kao sa 17, samo nije mogao da se odluči da li je sada bolje ili ne. Video se visak nekoliko kilograma, kosa vise nije bila toliko dugacka i nije imala onaj sjaj, jer boja nije bila prirodna, primecivao je to. Primetio je da su joj grudi vece, mozda je radjala pomislio je. Nije čuo da jeste tako da nije bio siguran da li su mozda u pitanju silikoni. Njena kosa je i dalje bila preplanula, uticaj solarijuma, bio je siguran u to. Imala je 28 godina, mogao bi joj covek dati 5 godina vise, a i 5 godina manje, sve zavisi kako je pogleda. No u jedno je Dragan bio siguran. Tanja je i dalje bila boginja. Mozda ne sada kao sto je bila pre 10 i više godine, možda je sada njen izgleda vise bio nekako kurvinski, prenaglašen, i ako je bila normalno obucena u farmerke i bluzu.

” Stvarno želis da čujes odakle se poznajemo ? Upozoravam te da ti mozda neće biti prijatno i ako smo bili klinci ” upitao ju je Ivan prekinuvši time Draganovo razmišljanje. ” Ja se izvinjavam moram do wc-a ” rekao je Dragan i ustao je. Ivan ga je pogledao dok je čekao Tanjin odgovor. Video ga je kako je zastao iza Tanjinih ledja, mahnuo je rukom i ispruzio srednji prst, a sa usta mu je procitao reci ” Karaj “. Skrenuo je pogled ka Tanji. ” Ma slobodno reci, da se smejemo zajedno, predosećam da je nesto komicno u pitanju.” odgovorila mu je. Zagledao se u njen osmeh, kao klinac nije imao puno prilike da je vidi sa takvim osmehom na licu. Šta vise, kao klinac mogao je samo da sanja da ona sedi i priča sa njim, deleći mu takve osmehe.
” Važi, reći ću ti, možda je i bolje da ti ispričam dok se Dragan ne vrati da me ne zeza ” Ona je potvrdno klimnula glavom, zapalivsi pri tom cigaretu i nalaktivsi se radoznalo je očekivala početak priče.
” Jednog leta, mislim da je bilo između sedmog i osmog razreda…imao sam 14 godina, klinac sam bio…ziveli smo u istom naselju, Novi Raj, nismo bili komsije ali smo te viđali tako, prolazila bi pored nas…kada bi ti prolazila svi bi se okretali, to znas i sama sigurno ” napravio je pauzu ovde i nasmejao se. Ona je prokomentarisala njegovu izjavu ” Mladost-ludost…pričaj dalje ” rekla mu je isčekivajuci nastavak njegove priče. Njena ruka igrala se sa upaljačem na stolu, dok joj je glava bila naslonjena na drugu ruku. Gledala ga ja u oči.
” I jedno popodne tako, prošla si pored nas, Dragana i mene…bilo je leto, nosila si neki uzan sorc, sva preplanula od sunca…dok si prolazila nikoga nisi primecivala, pogled samo napred…a kako si hodala, ko bi te video samo mu bi se zavrtelo u glavi, majke mi ” nasmejali su se zajedno, bilo mu je jasno da se slaze sa tom njegovom izjavom…”…i tako, prosla si…mi smo se okrenuli za tobom…fiksirao sam te ocima…i onda mi je nesto izletelo dovoljno glasno da si ti to cula…zvuci li ti poznato? ” ” Veruj mi da sam ja u mom zivotu čula sve i svasta …reci mi sta si to rekao dok sam prolazila ?” upitala ga je ” Nećes da se ljutis ? ” ” Nismo vise klinci, ne brini se, razumem ja to, 14 godina krv jurne u glavu lako ” nasmejala se na sav glas. ” Pa kad vec hoces da znas…kad si prosla rekao sam ” ja bi ovu odvalio “…a ti si se okrenula i izdrala se na mene, rekla si mi da idem kući i da izdrkam…izvini na vulgarnosti ali tako je bilo…onda si se okrenula i otisla si svojim putem a ja nisam znao sta me je snaslo ” gledao ju je u oči i dalje…smesila se.

Priblizila glavu kao da zeli nesto da mu sapne. Nagnuo se ka njoj. ” A da li bi hteo da ispunis svoju decacku zelju, i da me odvalis…veceras. ” čuo je njene reči koje su počele da odzvanjaju u njegovoj glavi. ” Ti to ozbiljno?” upitao ju je sa izrazom lica koji je pokazivao čudjenje. Ona se i dalje smesila. Dodirnula mu je ruku koja je bila na stolu. ” Da me znas bolje, znao bi da sam ja uvek ozbiljna, cak i kad se salim…a sada se ne salim. Ponuda stoji, samo za veceras, ako želis…” Gledao ju je sa nevericom…Njen dodir pekao je njegovu ruku, osetio je kako mu krv buja telom i blago je zadrhtao…Ona je bila tu pred njim, otvoreno mu se nudila…ona, Tanja Markovski, dečačka zelja i san…Dok je milovala njegovu ruku njene reci su ga ponovo iznenadile…” Samo da znas dragi..takvo zadovoljstvo ima svoju cenu…za tebe večeras, 300 $…300 $ i mozes da ostvaris sve svoje snove iz detinjstva…razmisli dobro…ponuda vazi samo veceras, ako pristanes idemo kod mene, sada je 3 sata do 7 ujutro mozes da mi radis sta god pozelis..ako mislis da je cena previsoka, to te izadje manje od 100 $ po satu, za te pare me niko nikad nije imao..ako si za dodji do sanka za 10 minuta…” Nije mogao da veruje sta je izgovorila, nije znao kako da odreaguje. Pored svog uzbudjenja zbog same ideje da bi je večeras mogao imati, razočarenje ga je ipak preplavilo. ” Zasto to radis Tanja?…zašto ti…” upitao ju je tiho i ozbiljno. ” Slusaj dečko, nemoj samo molim te da mi drzis predavanja…znamo dobro i ti i ja zasto si zapravo večeras dosao ovde, ako si se slucajno predomislio to je tvoja stvar ali molim te ne drži mi predavanja, jasno? Da ili ne ?” zvučala je potpuno ozbiljno, njen pogled je bio oštar i odlučan…u tom pogledu prepoznao je onu Tanju od pre 10 godina, prkosnu tanju i ponosnu tanju, koja je uvek išla sa glavom gore bez obzira na sve. ” Ja ne znam šta ti mislis koji je razlog sto sam večeras dosao ovde, ali je jedini razlog taj što sam posle proslave godišnjice hteo da popričam malo sa starim drugom, on me je doveo ovde…” ” Da ili ne Ivane ?” prekinula je njegovu recenicu pokazavsi mu da je ne interesuje njegova prica. Zbunjeno, rekao je da. ” Budi za 5 minuta za sankom, obezbedi prevoz ako ga nemaš…svog druga posalji kuci. Vidimo se lepi ” uputila mu je osmeh na kraju. Pratio ju je pogledom dok je odlazila, sa nevericom vrteci glavom ispustio je glasan uzdah. Nije verovao da je rekao da je rekao DA. Sada je počeo da razmišlja šta će reći Draganu koji se upravo vraćao iz wc-a. ” Kud ode ova ?” upitao ga je Dragan. ” Mora da radi kaže, vratiće se kasnije…nego znas sta…treba mi usluga od tebe ” Dragan se samo nasmejao ” Ma reci slobodno, ajde sta treba.” ” Treba mi tvoj auto…i treba mi da me ostavis večeras sa Tanjom ovde…ima. jak osećaj da ce biti nesto veceras ” odgovorio mu je, ne želeći da otkriva sve detalje. ” Oooo svalerčino, svaka čast…a dobra je brate, upala ti sekira u med, boli te uvo…idem kući čim ispijem pivo…samo pazi se nje, nije ona mutava osetila je lovu. ” ” Bez brige. I hvala ovo ti neću zaboraviti nikad.” Stegnuli su ruke prijateljski, nasmejali su se obojica. Dragan je brzo završio sa pivom, pozvao taxi i otišao kuci. Ivan je seo za šank.

” Nisi se predomislio ? ” smejala se. ” Nisam se predomislio samo sam još uvek pod utiskom…malo sam iznenađen ” odgovorio joj je.” Evo zavrsavam za minut-dva možes pa idemo kod mene…i opusti se čoveče, budi krut kad bude trebalo da budeš krut…gledaj na sve ovo kao na lud provod koji ćes pamtiti do kraja zivota, imaćes šta da pričaš kada se vratiš u USA. ” namignula mu je. Još jednom ju je pogledao dobro. I ako je i dalje osećao napetost, ćinjenica da je već neko vreme apstinirao činila je svoje. Od prvog trenutka kako ju je ugledao te noći želja u njemu je proradila, iz glave do stomaka preneo se osećaj blage mučnine čineći njegov penis osetljivijim, blaga erekcija je bila neizbezna. ” Spremna sam, idemo “. Izašli su napolje, krenuli ka autu. ” Šmesno ” rekao joj je. ” Šta je šmesno? ” ” Tek sad vidim da sam te prestigao, u visini..ja sam te sve ove godine pamtio za jedno 10 cm visočiju od mene ” ” Bila sam visoka za svoje godine, bas sam u tim godinama i izrasla naglo…sve osim grudi naravno ” nasmejali su se oboje na njen komentar. Ušli su u auto. Sat u autu je pokazivao 3:10. ” Već mi je isteklo 10 minuta? ” ” Ne brini se nista, ako budem raspoložena mozda dobijes bonus. Ne bi da počinjemo u autu.” ” Nisam ni mislio na to” odgovorio joj je. Rekla mu je adresu gde da vozi. ” Moraš mi malo pomoci posto ne pamtim ulice toliko dobro, 10 godina je ipak 10 godina” “

Dobro…daj mi svoju ruku, vozi pazljivo…” uzela ga je za desnu ruku ” Da ne bi mislio kako ti zakidam na vremenu, daću ti nesto o čemu ćes da mislis dok voziš…”…Stegnula mu je saku i stavila je na svoju nogu i krenula polako da je vuče po sebi, prema gore, uz spoljnu stranu butine, preko stomaka…presla je preko grudi, na trenutak ih je osetio i ako je na sebi imala bluzu, kaput je bio otkopčan, njegova ruka dalje je išla preko njenog vrata sve do usta. Tu ju je zaustavila. ” Kada ruka ode levo, skrecemo levo…kada ruka ode desno idemo desno…kada ruka stoji ovde, a ti osetis ovo ” …u tom trenutku je uzela njegov kaziprst u svoja usta, i presla je jezikom preko njega, oblizujuci ga…” …mmmm…tada vozis pravo…” . Srce je pocelo jače da mu tuče. “” Ova zna svoj posao “” pomislio je. Uzela je njegov prst medju svoje zub, stegla ga usnama. Pocela je da ga sisa jako, čuo ju je kako dise kroz nos snazno. Usnama je pravila karakteristican zvuk, nabijajući glavu prema prstu klizajuci usnama po njemu. Pritisak u njegovim pantalonama je postajao neizdrziv, osećao je da ce pući. Odjednom, ona izvadi njegov prst iz usta, i predje preko svog lica u gurnu njegovu ruku medju svoje grudi. Gurnula ju je pravo na levu sisu, pritiskajuci jako, i trljajući. Stegnuo ju je jako rukom i počeo ritmično da je trlja…skrenuo je levo na raskrsnici. Tanja se pomerala lagano u ritmu njegove ruke. Zatvorila je oči na trenutak, pritiskajući Ivanovu ruku jos jače…”…taaakooo…ne treba ti mapa kada imas mene kraj sebe….”…uzela je njegov prst i počela je ponovo da ga sisa, ovaj put halapljivije i snaznije. “” Da li glumi ili se stvarno napalila “” proletelo mu je misao…Nije to toliko ni bitno. “” Ako i glumi…zna svoj posao…kako ga neće ni znati…ona je profesionalac….”” letele su mu misli glavom do se trudio da odrzi paznju na put i da ne završe negde sa strane zakucani u banderu. Njena ruka ga je ponovo odvela medju grudi, ovaj put desno. “…sta ćes da mi radis kada dodjemo kući….pričaj mi…”…govorila je gotovo sanjivo, poluotvorenih očiju “…pričaj mi Ivane, pričaj sta ćes mi raditi…” stezala je njegovu ruku preko svoje, osećao je kako pritiska grudima njegovu ruku, njena desna sisa je bila u njegovoj ruci, ispunila mu je dlan. I ako je imala bluzu na sebi, pod njom je osetio njenu čvrstu bradavicu.

Počeo je užurbano da dise, zadrhtao je. “…odvaliću te Tanja…odvaliću te od jebanja…” izgovorio je drhtavim glasom, punim nestrpljenja. Bio je siguran da medju nogama oseća vlažnost, toliko mu je malo falilo da predje preko granice, da svrsi. Samo jedan dodir bi bio dovoljan…” …mmmm…tako jeeee….”…govorila je dok mu je ponovo sisala prst…”…kada dožemo kuci onda ćes da me jebes..i ja cu tebe da jebem..mmmmmm…” i dalje je sisala njegov prst jako, mislio je da će da ga proguta. Vise mu nije bilo vazno da li se Tanja folira ili ne, sada je jedva čekao da stignu kod nje kući. I u jedno je bio siguran, to nikako neće biti uzalud bačen novac…
“…mmmm….broj 138…tu ces stati, nemoj da promasis….”…rekla mu je. Ubrzo je naisao i broj 138, zaustavio je auto.

” A sada budi dobar, i plati jednu trecinu unapred ” rekla mu je i dalje ga drzeći za ruku, i dalje joj je glas bio blago omamljen. ” Nema problema…i ovo do sada je vredelo 100 $ ” odgovorio joj je pruzajući joj novčanicu. ” Nisi ti jos svestan koliko si jeftino prosao veceras ” uz osmeh mu odgovori Tanja. Izasli su iz auta i usli u zgradu, popeli se na drugi sprat. Otključala je vrata i usla.Upalila je svetlo. ” Tamo je spavaća soba, ja idem do wc-a, udji slobodno i raskomoti se, idem da se spremim za tebe. Sestra mi je u onoj tamo sobi spava pa zato bolje idi u spavaću da ne pravimo buku.Imas tamo u sobi nesto za piće, snađi se.” Stavila je ruke na njegovo lice i privukla naglo njegovu glavu svojo, njene usne se spojise sa njegovim. Uzvratio joj je poljubac jako, počeo je da je guta usnama, jezikom ju je trazio i uzvracao njen poljubac. Stegao ju je jako rukama, prislonio se uz nju. Osetila je njegovu erekciju, osetila kako se pomera, trljajući se uz nju… ” Poolaaakoo….sve ćemo polako….idi u sobu i čekaj me…dolazim za koji minut…” govorila mu je prekidajući poljubac. Samo je potvrdno klimnuo glavom i krenuo je u sobu. Delovao je pomalo izgubljeno. Celo telo mu je drhtalo od strasti. ” Boze, kako se ljubi ” pomislio je…” Poljubio sam Tanju Mitrovsku “…koliko je puta drkao samo misleci na taj čin. Na njene usne kako se stapaju sa njegovim, na zagrljaj i uzvraćeni poljubac…

Usao je u sobu. Soba je bila prostrana, sa jedne strane ormari sa ogledalima, na drugoj veliki bracni lezaj, sa strane je bio nocni stocic a na njemu flasa viskija, sa dve časice pored. Skinuo je jaknu i kosulju, pantalone. Ostao je samo u boksericama. Legao je na krevet i sipao času pića i popio na eks. Sekundi su prolazili kao sati. Onda je čuo kako se vrata tiho otvaraju. Usla je Tanja, u bade mantilu i raspustene kose. Otvorila je mantil. Na sebi nije imala nista. Gutao ju je pogledom…njene modre bradavice, njene bronzane grudi..celo telo joj je imalo istu boje koze, savršeno osunčano telo…Grudi su bile definitivno vece nego kada je imala 17 godina, ali bio je siguran da su prirodne…bile su savršene, zeleo ih je u svojim rukama odmah. Suzdržao se da ne skoči iz kreveta na nju, dok se polako kretala ka njemu. Noge su joj i dalje bile savršene, mozda se blagi visak kilograma video na stomaku, ne pamti je da je imala stomacic, ali ovako mu je bila joj vise sexy…savrsen stomacić…a ispod njega tanke svetle dlacice vodile su dalje, do njenog otvora strasti, koliko je puta samo zamisljao kako ona izgleda tu dole, sada je mogao da vidi da izgleda 1000 savršenije nego što bi kad mogao da zamisliš…njen klitoris blago otvoren kao da ga je pozdravljao, kao da je znao da se nalazi na smotri, toliko dugo sanjano i zeljenoj smotri, toliko zamišljan i željen u dečačkim snovima…Tanja je zastala kraj ivice kreveta.

” Vidim kako je gledas…dodji…” pružila mu je ruku. Pružio je i on svoju, povukla ga je ka sebi ” Dodji da se upoznate…kladim se da si je noćima zamišljao i sanjao ranije…evo…tu je…” Privukla ga je do sebe, njegova glava bila je u visini njenog stomaka, klecao je na krevetu. “…Hajde…poljubi je…tvoja je…”…Nije cekao ni jedan sekund, strast koje je bila u njemu nije mu dozvoljavala da se više kontroliše, zgrabio ju je rukama za dupe i privukao prema svom licu, zaronivši glavom medju njene noge. Od njenog mirisa zavrte mu se u glavi jos jače, gladno je otvorio usta sklopivši svoje usne sa njenim klitorisom, sisajuci njenu slatku tecnost , toliko jako i snažnu da je svakim trenom njena tecnost sve vise bila na njegovom licu, na bradi, oko usta, cak na obrazima…Gurnuo je jezik snažno u nju, osetio je kako je poskocila. Rukama je krenuo na gore i zgrabio njene grudi, konačno ih je ima u rukama. Ona uze njegove ruke i jače pritisnu uz svoje grudi, jako trljajući u istom ritmu kojim je njegov jezik ljubio njenu unutrasnjost. Zatvorila je oči, i počela da se pomera u kukovima snažno, pritiskajuću se uz njegovo lice, sve snažnije i odlučnije.

Osetio je to, pa ju je uzeo jednom rukom oko struka i stegao je jako da mu ne bezi pod jezikom i da je ne bi slučajno povredio zubima…Gorelo je medju njenim nogama, nije da se kontrolise, čuo je kako tiho jeca…uhvatila ga je za kosu i povukla prema sebi jos jače. Bol koji je osetio zbog toga bio je znak da je ona vrlo blizu, gubi kontrolu. Zabio je svoje lice u nju, gurnuo je jezik skroz koliko je mogao, usnama trljajuci klitoris snazno. Pocela je nekontrolisano da podrhtava, tresla se celim telom. Stegla ga je jako rukama i pribila se uz njegovu glavu ne dajući mu da dodje do daha. Telo mu je bilo potpuno upaljeno, preplavljeno ekstazom , u misli mu je bilo samo jedno ” Tanja Mitrovska…sta joj radim “…ludeo je od te misli, gubio je dah pri pomisli da je to ona pred njim, da je ima svuda po licu, da će njen miris nositi vecno u svom nosu, da će se sećati zauvek tog slatkog ukusa njenih sokava. Ekspslozija medju nogama, zujanje u usima, pribijenog lica jos uvek u njoj, gubio je dah….nije izdrzao, uzbudjenje je bilo ogromno, celo telo mu se treslo..kao i njeno…drzala ga je čvrsto jos uvek…dah joj se lagano smirivao…”…ahhh….mmmm…to je bilo fino…” rekla je odgurnuvsi ga. Pao je na ledja, zadihan, lica umivenog njenom tecnoscu…srce mu je snazno kucalo, vrtoglavica se polako gubila. Zatvorio je oči. Osetio je njene ruke kako mu spustaju bokserice lagano. Svukla ih je skroz.

” Vidim, nije samo meni prijalo ” cuo je njen glas koji se smešio. Presla je rukom preko njenog penisa, koji je i dalje bio čvrst. Pulsirao je snazno. Ivan je i dalje žmurio. Njen dodir je prijao. Samo je lagano prelazila preko njegove muskosti, celom dužinom, a onda ga je čvrsto uzela u ruku i uzela u usta. Osetio je iznenadnu toplinu, otvorio je oči. Njena kosa ga je golicala po stomaku dok je ona ritmicno spuštala i dizala glavu, čvrsto stezuci njegov penis, polako ga okrećući u polukrug. Pogledala ga je u oči ne prekidajući sa svojim pokretima. Njen jezik stezao je glavić snazno cedeći ostatke sperme iz njega, sisala ga je jako. Onda je odvojila glavu nastavivsi pokrete rukom. ” Jesi li ga ovako drkao misleći na mene….reci mi..”…upitala je tihim izazovnim glasom. Nije joj odgovorio, samo je pruzio ruke ka njoj. Uzeo ju je za ruku i povukao prema sebi. ” hocu da te odvalim… ” rekao joj tiho. Spustila je usne na njegove, počela je da ga ljubi. Polako se pomerala u ruci i dalje drzeći njegov penis. Polako je sa njim trljala oko svog medjunožja, lagano, u krug. Osetila je kako njegov poljubac postaje jači, odlucniji. Pomerila je rukom i skliznula je na njega. Bio je u njoj. Pocela je da se pomera kukovima, lagano…UHvatio ju je rukama za guzu i jako stegao. Činilo se kao da hoće da ga pokida, sirio ga je rukama.

Njena meka koza pod njegovim rukama cinila se kao plasteline. Pomerao je svojom karlicom, nabijajuci ga jos jace u nju, svaki put stežuci njeno dupe snazno kad se ona pritisla uz njega. Uspravila se skroz na njemu, stežući svoje grudi i dreci ih tako. ” Gledaj me…gledaj svoju Tanju…vidi sta joj radis… ” govorila mu je…Stegao ju je oko struka i počeo snazno da navlači ka sebi…gledao ju je pravo u oči. “…ti si moja boginja…” rekao joj je dok je počinjao polako da se gubi, strast je postajala jača, muteci mu um…Nagnula se prema njemu, na kolena, njene grud su mu bile pre ocima, nekoliko centimetara od lica. Spuštala se na njega nabijajući se u ritmu…lagano…Pridigao je glavu koliko je mogao, i zario lice medju njene grudi, ljubeći ih i grickajući njene tvrde bradavice. Poceo je sve više da se odiže kukovima trazeci je…želeci da prodre dublje i jače u njenu utrobu, da je potpuno ispuni. Rukama ju je spuštao na sebe sve odlučnije i snažnije. “…tako…jebi svoju boginju…odvali me…tvoja sam…” sapuštala mu je zadihano. Osecala je kako ju je znoj celu oblio…njegov jezik palio je njene bradavice, struja je prolazila citavim njenim telom, stvarajući negde u samoj utrobi osećaj ispunjenosti i topline, počela je jače da poskakuje po njemu. Njene grudi bile su potpuno vlazne, crvenele su se od njegovih zuba…uzimao je bradavice medju zube i onda jezikom prelazio preko njih, čineći da ona svaki puta kada to uradi ispusti jedno dugacko ” aaaaaahhhhh “. Sve se snaznije pomerao i pribijao uz nju, rukama ju je vukao ka sebi kao da zeli da je pokida.

Čuli su se u sobi sudari dva tela, dok njena guza snažno seda na njega i trazi sve vise i sve jace. Odjednom, kao i prvi put osetio je kako krece iz njega lavina, u deliću sekunde osetio je u stomaku kako se prelomilo, i krenulo iz njegovih testisa, siknulo je pravo u nju. Snazni grcevi prostrujali su kroz njegovo telo, rukama ju je zgrabio jos jace da mu ne sklizne. Kada je videla da je poceo da svrsava celom tezinom je nasela na njega, podupiruci se rukama od krevet, izvila je svoje telo unazad. Ostala je tako na njemu blago se pomerajući, dok se njegov dah polako smirivao. ” Ti si fantasticna ” rekao je..Nije rekla nista, samo se nasmesila. Sišla je sa njega, ustala sa kreveta i uzela i zapalila cigaru…Sela je kraj njega rukom mu prelazeci po licu…” Reci mi samo nesto, ali iskreno…jesam li stvarno bila tvoja boginja kada si bio klinac? ” ” Bila si mi i i vise nego boginja, stvarno…ludeo sam za tobom, ali sam znao da nikad neću moci da ti se približim, bar ne onih godina.” rekao joj je. ” Eh…onih godina..onih godina svi su me zeleli…pa i sada me mnogi zele…to nije ništa, samo pusta zelja…mislila sam da ćes reći nesto drugo…ali nema veze lepi “. Sa osmehom na licu, poljubila ga je u nos.

” Ako želis mozes da prespavas ovde, ili ako zelis da ne spavamo u 7 sati napustaš stan, ok? ” ” A ako prespavam, kada se probudim ne mogu vise da….” nasmejao se ” To ćemo se dogovoriti kad se probudiš. Ja ne ustajem pre 12 a ti ako moras negde ranije, ni slučajno da me nisi probudio. Samo mi prvo pre nego što legnemo daj ostatak novca ” ” Nema problema ” odgovorio joj je. Dao joj ne novac i zavalio se u krevet.

0 comments

No comments yet