Erotske priče

U prodavnici sam, srećem se sa komšijkom srednjih godina, dobrog tela i ne baš tako dobrog lica ali to je valjda tako kod većine. Moram priznati da mi je par puta palo na pamet da se zapitam kakav bi sex bio sa njom jer zaista ima odlično telo ali me je faca uvek vraćala u realnost.

Opširnije…

Probudio sam se. U sobi je bilo toplo i mracno… jutro je bilo jos daleko. Osetio sam tvoje golo telo uz svoje i spustio usne na spoj tvog vrata i desnog ramena. Promeskoljila si se i protrljala mi dupetom kurac, odmah se udrvenio…

Opširnije…

Zvao si me stalno i uvek isto pitanje – kad pijemo kafu? Izbegavala sam te, ne zato što mi se nisi sviđao i ne zato jer me je više bio stid… Izbegavala sam jer sam bila u potpunom haosu. Spremala sam se za ozbiljan i težak period preda mnom, a ti si nekako bio… Uvek nonšalantan i sve si doživljavao olako. Znala sam da treba da te držim na distanci.

Opširnije…

Oduvek su me privlacile starije zene, sto bi rekli milfare, i nema tog momka koji bar jednom nije pomislio da povali kevu nekog ortaka, tako da ni ja nisam izuzetak. Ukratko, kucni sam prijatelj sa deckom sa kojim se druzim jos od osnovne skole, i samim tim imao sam dobre odnose sa njegovom majkom Vesnom.

Opširnije…

Išao sam na službeni put u Berlin. Raspored obaveza je bio tesan i nisam baš imao vremena za šoping i bilo šta drugo. Kontaktirao sam prijateljicu koja živi u Berlinu. Kao klinci smo gajili neka zajednička osećanja ali nikada nismo prešli sa reči na dela. Od tada je prošlo puno vremena. Ona živi u Berlinu, muž, porodica…

Opširnije…

Zamišljam da zvonim na vrata nekog stana… vrata otvaraš ti… ulazim… jedno vreme se samo gledamo… atmosfera je pomalo napeta… ti na kraju ipak progovaraš, pitaš me šta ću da popijem i ja tražim neku žestinu – veoma sam uznemirena, da ne kažem uspaničena, i treba mi nešto kako bih se malo povratila.

Opširnije…

Beograd i njegova čuvena letnja žega. Vraćajući se sa posla jedva sam dočekao da uletim pod tuš i klimatizovan stan.

Otključao sam vrata i samo produžio do kupatila skidajući se uz put. Ceci, koja inače dolazi sa posla više od sat pre mene,sam stigao da dobacim jedno “ćaaooo” u prolazu pored kuhinje gde je spremala nešto za ručak.

Opširnije…

Source

0 comments

No comments yet