Erotske priceBeth pornici me pogledala i pogledala natrag na plesni pod, dok sam imala gigantu: nosila je malu bijelu bluzu koja je bila otkopčana na vrhu, jedva pokrivajući vrh njezinih grubih grudi, dojka koju sam vidjela bila neobuzdana od grudnjaka. Njezine bradavice bile su uspravne od plesa ili klima uređaja koji je uvijek bio na visokim položajima, a ti se mali pupoljci stvarno ističu ispod te bijele košulje.

Njezine nježne male bradavice doista su me dadirale, i stvarno sam zurio u njih prije nego što je okrenula glavu pornici i pogledala izravno u mene. Podigla sam pogled na oči dok se ona nasmiješila. Sjajila je i teško disala od svih plesova, i pomislio sam da je izgledala žestoko.

“Želite li nešto učiniti kasnije?” Pitao sam, zaslijepljen bradavicama.

“Možda”, rekla je Beth, dok je polako uzburkala vodu, “planirao sam uzeti nekoga kući, ali ako ne, možda bismo mogli.”

“Velika”, rekao sam, osjećao se manje nego polaskan, “Bit ću ovdje malo, ako to želiš.”

“Bye”, rekla je kad je krenula natrag na ples.

Imao sam još pornici jedno piće i pokušao vidjeti tko je mislila otići kući, ali nisam mogla reći. Kad sam je vidjela, činilo se kao da se ponaša kao uvijek u klubu, plesala je s većinom prijateljima gay, gossipping with drag queens, i razgovarajući s redovnicima koji su došli u klub na “ravnoj noći”.

Kratko sam stigao do kluba, pa su većina ravnih parova već počela curiti, iako je Beth nastavila plesati dok se nije činila umornom, hodajući stajati kraj plesnog podija i razgovarala s kolegom s debelim, srebrne naočale s pornici rogama, frizurom Moe Howard i velikom torbicom.

Njihov razgovor nije izgledao previše ljubazan i bio sam spreman za odlazak, pa sam se prilazio i krenuo prema njoj da vidim postoji li mogućnost da odem kući s njom. Vidjela me kako hodam i uhvatila mi ruku.

“Evo momka o kojem sam vam govorio o Devinu”, rekla je prijateljici, “jeste li spremni otići?” upitala me, pornici okrenuvši se k meni.
 
“Sigurno”, rekao sam, dok sam je erotske price uzeo za ruku.

Devin je polako gutljao piće i brzo mi je davao kroz svoje debele čaše dok smo počeli odlaziti.

“Bye hun”, pozvao je nakon Beta kad sam je počela odvlačiti, “ne radim ništa što ne bih učinio!”

Cijela scena učinila mi se čudnim, kao i mnogi parovi grubih očiju su nas promatrali dok sam brzo izvodio Beth iz kluba.

“Tako mi je drago što odlazim odavde”, rekla je Beth kad smo krenuli prema mojem automobilu, “sjećaš li se pornici gdje živim, zar ne?”

“Da”, rekao sam, dok sam pokušavao hitno otključati vrata automobila, gurajući ključeve u žurbi da dođem do Bethova mjesta.

Beth nije puno govorila na kratkom putu do njezinog stana. Jednostavno je pretraživala torbicu, pogledala telefon, okrenula svoje unutarnje svjetlo (bez mene), i dodirnula njezinu šminku u malom ogledalu. Kad pornici smo došli do njezina mjesta, ona je djelovala kao da je žurila da uđe.

0 comments

No comments yet