EROTSKE KNJIGE PDF

Erotske Knjige. 7 likes. Book. Erotske Knjige. Privacy · Terms. About. Erotske Knjige. Book. 7 people like this topic. Want to like this Page? Sign up for. Besplatne E knjige. Menu. E knjige · Besplatne E knjige DUHOVNOST · Psihologija. Kategorija: Ljubavni erotski romani. Show Posts in. List View. Grid View. biblioteka, besplatne knjige pdf. Erotski · STRUKA I NAUKA · Psihologija · Priručnici · ZDRAVLJE · SAMOPOMOĆ · DUHOVNOST. Prikaži knjige. Lista. Tabela.

Author: Arashitilar Monris
Country: Barbados
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 22 October 2017
Pages: 270
PDF File Size: 20.55 Mb
ePub File Size: 20.56 Mb
ISBN: 619-8-83087-810-4
Downloads: 70555
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kisar

Intelektualne osobe Romansa i ljubav Gay romansa i ljubav Lesbo romansa i ljubav. Mora da mi je kurac poplavio od tog stiska. A onda ga je orgazam obuzeo. Na samom vrhuncu, ugurao joj je jezik u usta. Hana je jednako dalje nabijala moj kurac u svoja usta. I ona je shvatila da sam blizu.

Slijedimo pokrete jedna drugoj. U seksualnom smislu, dakako. Onakva za kakvu se tipovi otimaju i kurac im zaslini od same pomisli da bi ovakvu mogli pojebati. A koji su pritom spremni uzvratiti istim.

Poslije samo nekoliko dana postale smo prijateljice. Kao uostalom ni ona meni. A onda je svanulo jutro koje je promijenilo sve. Njen topli dlan na mome licu, moja nervozna ruka na Njenom glatkom vratu. Poljubac u kosu, u udubinu vrata, u jedno pa drugo oko, kratki uzdah i dodir usnica.

Morala sam ih osjetiti pod jezikom. Ovo s Njom, ovo je ono pravo i neponovljivo! Zajapurena je i sretna, gleda mi usne. Ljubi me i poklapa svojim tijelom. Dojka na dojci, trljaju se bradavice, njena mahovina na mojoj. Za uzvrat mi u zube ponovo uzima bradavicu. Njena ruka luta mojim tijelom.

S dahom koji se polako smiruje padam pored Nje. Ali, Ona ne posustaje. Svejedno, kao da je jedna. Uzimam ga u usta. Ni to je ne zadovoljava. Upravo sam bila razodjenula majicu i suknju kad me prekine zvono na vratima. Grleno se nasmijah cijeloj situaciji. Udobno sam se zavalila i zapovjedila mu da sjedne ispred mene.

On je cvilio i zabadao glavu u moju ruku. Dok sam se odmarala udobno zavaljena u fotelju, on je sjedio ispred mene i zadovoljno me gledao. Njegov klipan stajao je nabrijan, velik i provokativan. Pogledala sam ga preko ramena i naredila: Uhvatio je svog klipana u namjeri da mi ga smjesti, ali ja nisam htjela takvu igru.

Nakon kratkog predaha, vratila sam se ulozi gospodarice: Uhvatih ga za uzicu i izvedoh iz stana. Ode mi kurac u nebesa. Knnige su na barci. Tada smakne suknju s trbuha i krene prstima prema vagini. Tako se dovela do stanja pred orgazmom pa legne na provu i erotse Dobro je biti bogat, pomislio kniige Jack dok je rasna tamnoputa prostitutka ulazila u njegov stan. Gledao je i bio sigurniji no ikad – dobro je biti bogat.

Tresla se kao u groznici i dahtala, dahtala knige stenjala. A on je likovao. Nije se zamarao formalnostima. I ona ga je uzela. Zatim ga je vratio, ponovo ne dublje od dva – tri centimetra. Jebi me, jebi me Osmotrio sam je od glave do pete. Kad nije, s kim stignem. Ona se opet nasmije. Uhvatila me za koljeno. Taj je prvi dan kad sam je vidio nosila neku dekoltiranu majicu s tigrastim uzorkom.

Jebao sam baku nakon sto je pročitala erotsku knjigu

Sise su joj skoro ispale, Karolina! Meni se digao na sam prizor. Uletio sam poput parnog stroja dok su joj iz onog tigrastog dekoltea ispale sise. Vita jela, zelen bor, to mi je bila prva asocijacija. Ja sam je ljubio po vratu i dirao po sisama.

Nije imala grudnjak, a bradavice su joj opet bile tvrde i napete. Tigrica se sagnula, da bi kao fol pogledala neke knjige na niskoj polici, pa je klekla i uzela mi ga u usta. Od udara su joj odmah ispale dvije-tri suze.

Erotske knjige

Zara je, iskusili su samo rijetki sretnici, carica jebanja. I te kako glasna. Za samo nekoliko trenutaka bila je gola. Hladan zrak natjerao je njezine bradavice da pogledaju u vis. Tijelo joj je bubrilo pod vodom. Prodorno aaahh pokrenulo je lavinu strasti. Grizao sam ih i mlatio jezikom po bradavicama, a ona se nekontrolirano nabijala na moje koplje. S gazdom i gazdaricom uspostavili smo prijateljske odnose; a oni su divni ljudi koji imaju predivnog sina.

Nebo je bilo zvjezdano, a puni mjesec obasjavao je krajolik. Vrata susjedovog apartmana bila su otvorena. Vjerovatno je mislio da spavam. Stao je pored kreveta, neko vrijeme me promatrao, a zatim se spustio do mene.

Bojala sam se da me ne prepozna.

Njegov jezik me silovito palio. Vrh njegovog tvrdog kurca osjetila sam na svojim bedrima. Odjednom je spustio jezik na moj knjive. Stenjao je kao lud dok je praznio svoja jaja u mojoj sretnoj i zadovoljnoj pizdi, koja ga je naprosto gutala.

U trenutku predaha zapalio je cigaretu.

Jebao sam baku nakon sto je pročitala erotsku knjigu – Matorke pornici

Polako me privukao na erotskf. Tada me je okrenuo i s guza mi ga silovito strpao. Bilo mi je predivno i bila sam izvan sebe od zadovoljstva. Zato je mali Vedran znao. Suprug bi odlazio u konobu ili bi eerotske, a djeca su izmorena od kupanja spavala bez problema.

Na kraju krajeva, ako se ne vratim na svoj otok, gazdinih sinova ima svugdje na Jadranu. Nadam se iskreno, s tako velikim kurcima poput Vedranovog.

Izazov Dakle, to je to! Vrhunske erotske price zanimljive osobama sviju erotskih sklonosti.

TOP 10 Related

0 comments

No comments yet