Ema domina me jebala straponom

erotske price

Erotske price

Jednog dana, ustao sam iz kreveta sav napaljen. Naravno znao sam i zašto. Vidio sam Emu. Imala je crnu kosu, usne poput čokolade, osmijeh koji oslijepi, duge crne kose, vitkog stasa. Bila je jedno vrijeme sa momkom ali ju je on ubrzo napustio. I bila je sama i tužna. Uvijek se druzila sa svima i bila fina. Ali na mene je posebnu pažnju obraćala.

Jednog dana sam se vraćao iz kupovine, i zateknem je kako ćeka lift. Naravno ja sam prišao i započeo priču sa njom. U liftu smo o svemu pričali. Unio sam stvari u stan, a ona me zamolila me da dođem kod nje da makar popijem kafu.

Što sam i prihvatio. Rekao sam joj da ću doći za 20 minuta. I opet smo započeli staru priču škola, djevojke, muškarci, život sve što nam je palo na pamet. Tako smo pričali i smijali se. Ali zbog nepažnje sam se polio tozom od kafe. A ona je brzo ustala uzela papira i osušila me koliko je mogla i rekla mi da odem u wc da skinem to sa sebe, da ce to ona brzo osušiti. Dok sam boravio u toaletu uzeo sam priliku da malo prošnjuham. Na početku je bilo tipičnih stvari. Ali sam naletio na ono što me uzbudilo njene, crvene tange i najlonke. Toliko sam bio uzbuđen da mi se digao.

Ona trazi njega

Ali mi je sreću skratio njeno ulaženje. Vidjela je ukrućenu kitu te mi naredi izlazi. Sva ljuta. Ja govorim nije ono što misliš. Šta nije, znam ja dobro šta je. Nemoj molim te uradit ću šta god samo nemoj nikome pričat o ovome.

Bilo šta jel? Da bilo šta. Skini se go odmah, naredila je. Sav sam treperio od sramote i straha jer ne znam šta me očekuje. Ona je otišla u sobu za vrijeme mojeg skidanja, a kad je izašla na sebi je imala kožni crni korzet, haltere koji su održavali njene najlonke crne, kao mrak i štikle. U lijevoj ruci je imala ogrlicu a u desnoj bič. Naredila mi je da joj se približim i opalila mi je šamar.

Toliko jako da sam okrenuo, te mi poručila “od danas mene služiš gade jedan, jesil razumio” “jesam Ema”(šamar)”Nije Ema već gospodarica za tebe gade jedan” Na koljena je njena naredba, a ja pokorno sam pao na koljena i uzela je povodac i uzela me vodat po stanu kao cuku njenog poslusnog.

Samo sam čuo udaranje štikli od parket.

Odjednom mi naredi sjedi ko pas gade. “Da gospodarice”. iz ladice je izvadila dildo, svijeću, gag za usta, lisice i povez za oči. Opalila mi je šamar i samo govorila “ti hoćeš da roviš po stvarima tvoje gospodarice” “Ne. to ne želim gospodarice”.

Sex upoznavanje

Opet me je uzela vodat po stanu i odvela me u sobu i naredila da stanem na noge svoje i da stanem na krevet na sve 4 ko pas. Što za nju jesam.

Uradviši to ona je stavila lopticu u moja usta i svezala mi iza vrata da je ne mogu skinut, povez mi je stavila preko očiju. Sljedeća naredba je bila da legnem na leđa i ruke stavim iza sebe. Uradivši to lisicama mi je ruke svezala za kostur kreveta. Bio sam njen i mogla je samnom raditi šta želi. Naredila je da se ne smijem skupljat niti micat. Odjednom sam osjetio kako je otopljeni vosak počela da posipa po meni. Vrištao sam ali mi je gag onemogućavao. “Boli gade jedan, zar ne. Ovo ćete naućiti da roviš po stvarima svoje gospodarice”.

Onda je konačno nastupila pauza, ali to je bio tek početak. Skinula mi je lisice i uzela je konopac i svezala mi noge da su raširene a ruke mi je lisicama zaključala iza leđa.

Uzela je dildo i koji je zapravio bio strapon, skinula mi je lopticu sa usta i počela da mi jebe usta. Jedva sam disao, toakav je bio njen ritam a dok mi je jebala usta šamarala me je i po licu i po guzici govoreci kako sam jadan i ponizan gad.

Ustala je i otvorila je ladicu i izvadila kondom i vazelin. I stavila mi je lopticu ponovo nazad. Otišla je ozada i sa kondomom na dva prsta mi je počela širiti analni otvor, pa kad se zadovoljila od mojih krika onda je uzela i sa strapom je počela ulaziti blago ulaziti u mene, i odmah je počela hvatat ritam i time bi uhvatila moje ruke koje su bile vezane lisicama i njih bi vukla ka sebi a bičem u drugoj ruci bi me bičovala po leđima a još je govorila hajde gade jedan preiznaj da voliš ovo. Sve je to trajalo vječnost ali je konačno prestala sa jebanjem moje guze.

I kako se odmakla primjetila se da mi je ukrućen i uzela ga je drkat i naravno da sam svrsio. Odvezala me je i dok me je drzala na koljenima skinula mi je gag sa usta i navukla mi je glavu na svoju pičku i naredila da je ližem a ona je stenjala i uzdisala. A onda je došao i taj trenutak da je svršila po mom licu. Tako je gade, sad znaš gdje ti je mjesto, pred mojim nogama.

Porno price

0 comments

No comments yet