Dva ortaka su me karali u autu

Erotske price

Napomenuću da smo sva trojica iz istog bloka samo što žive preko puta u bloku ka Bežaniji. Njihova imena neću otkriti, a samo da napomenem da se nekad pojebemo i u stanu jednom od njih sa podignutim roletnama, pod svetlom da mogu neki iz obližnjih zgrada da vide karačinu između muškaraca. Niko od nas se ne stidi toga, jer volimo biti otvoreni i da sex bude za svačije oči. Njih dvojica su mladi, nabildovani, jedan potpuno ćelav, drugi kraća kosa, jedan maljav drugi potpuno izdepiliran sa alatkama kurčine od nekih 20cm ali i krupne, a svršavaju obilato nešto slično kao konj.

Jednog dana, pozvao me na mobilni jedan od njih ( u ovoj priči nazvaću onog potpuno ćelavog napucanog i istetoviranog Filip a ima 32 godine, a drugog koji je kratko ošišan i izdepiliran i isto istetoviran Momir koji ima 27 godina ).

– Tebra, šta se radi, gde si? Ajde dođi ispred moje zgrade doći će i Momir pa idemo mojim kolima ako si voljan naših kurčina posle dužeg vremena? – reče mi Filip.

– Ok.. samo… nemoj negde gde bi mogao neko naići. Ima prema Surčinu njive koje su malo zabačene i u uvali udaljena od glavnog puta, a mogli bi ka galovici… – rekoh i predložih Filipu.

Erotske price

– Pičkice, ne femkaj se, već dolazi i idemo gde ja odredim, a ti ćeš samo uživati u dve kurčine moje i Momirove. – reče.

– Ok… dolazim samo da se spremim i isklistiram i istuširam… – rekoh.

– Daj ne femkaj se ko mlada, nemaš šta da se klistiraš i tuširaš, ti si nama dobar i tako neisklistiran iako znamo da voliš da vodiš računa o higijeni kao i mi. Poneću kanister vode i imaćeš vode da se opereš posle karanja u bulju i gutanja naše sperme. – reče mi Filip.

Nakon te male naše prepirke, spremih se, poneo sam sa sobom kondome i lubrikant i masku da se zamaskiram ako budu snimali pušenje i karanje, jer volim da se snimam.

Krenuh ka njegovoj zgradi koja je preko puta, a on već čekao sa Momirom mene. Oni onako u utegnutim majicama i šorcevima gde se već moglo videti da su im kare nadrkane i spremne čekaju moja usta i bulju da im olakšaju jaja.

– Gde si bre Nele, nismo se videli dugo… Jbg… kad moramo naše pičke da karamo i odvaljujemo od kurčina… pustićemo ti snimak kako smo karali naše pičke na krovu zgrade. A bilo je to mrak jer ipak preko dana dolaze komšije na krov ali uveče nema nikog. Ako budeš hteo, jebaćemo te nas dvojica na krovu zgrade, samo, ako nas toplo vreme posluži. – reče Filip.

Krenuli smo ka Filipovim kolima ušli smo u kola i krenuli na put karačine. Videh da Momir i Filip nadrkavaju svoje palamare, i primetih filipa kako se na retrovizoru smeje i pokazuje svoje blistavo bele zube bez i jednog izvađenog. Imao je pogled samo takav opasnog i prostreljivog i pored njegovog predivnog osmeha i pogleda koji su me posmatrali na retrovizoru.

Momir se par puta okrenuo ka meni isto se osmehnuo i stvarno nisam mogao skinuti pogled sa njihovog pogleda. Malo sam se ispravio i nagnuo da vidim šta rade sa svojim mačorima u gaćicama, videh da nadrkavju sad jedan drugom, hvataju kare jedan drugome i upućuju poglede, a prolazimo stanice Ledine i dalje putujući. Možda su neki iz kola ili busa primetili šta mi radimo u kolima, ali niko od nas nije pridavao značaju tome.

I ubrzo, stigli smo na odredište – na njivu, parkirali kola, i krenuli smo da se skidamo sva trojica. Njih dvojica izađoše iz auta i krenuli da ljube jedan drugog, pozivajući mene da otvorim auto i tad se obojica našla ispred mene i mog lica sa dignutim kurčinama. Krenuo sam da ližem i sisam, pušim i gutam naizmenično obojici, da sam u jednom momentu oba strpao u usta i krenuo da ih obrađujem dok su se njih dvojica ljubili, i krenuli povremeno da pljuju mene po faci.

rvo što su tražili da se namestim na zadnje sedišta i da se namestim kao kurva i tad krenuli da podmazuju moju bulju pljuvačkom, lubrikantom, i tad prvi koji mi je uvalio kurčinu u bulju bio je Filip, a Momir, se stvorio na drugu stranu, otvorio vrata, ušao unutra i kleknuo ka sedište i dao da obrađujem karu njegovu. Tako da sam u tom momentu bio popunjen i u bulju i u usta.

Seks upoznavanje

Karali su me tako ne znam koliko minuta, Filip izvadi karu iz moje bulje, otvorio gepek i izvadio je prostrano ćebe i postavio ga na zemlju, i tad smo svi legli na ćebe koje je bilo udobno jer je bilo meko i deblje. Tad krenuli opet da me karaju, Filip u bulju a Momir u usta.

– Tooo… kujooo… evo nas opet s tobom da ti razradimo usta, grlo i bulju kurčinama našim. Osećaš kako ti cepam čmarulju, a Kujooo!!!? – uzdisao je i pričao Filip dok me je Momir karao u usta i celog do jaja mi uvaljivao u grlo da sam se gušio.

Obojica su pljuvali po meni, nisu marili jel me boli jel se gušim, da li mi se povraća… Njima je bio cilj da me razvale od kurčine.

Ja sam uživao tako popunjen njihovim karama do jaja. I tražio još jače i žešće da me cepaju u usta i u bulju!

– Uuu… bre kujo naša… ti me umaza govancetom… moram te oprati pa da promenimo kondom i da ti ga opet uvalim. – reče Filip, izvadi karu iz moje bulje, uzeo kanister i krenuo da mi pere bulju, prijalo mi to pranje, kao kad sebe kupam, tako on prao moju bulju, i onda je obrsao sa ubrusom, stavio nov kondom, podmazao me i opet uvalio mi karu u bulju i počeo da me cepa dok me Momir i dalje karao divlje u usta.

Filip predloži da njih dvojica promene mesto i da sad krene da me kara u usta Filip a Momir u bulju. Bio sam opet popunjen sa dve kare.

Jebali su me ne znam još koje vreme i prvi koji je krenuo da mi puni usta i grlo spermom bio je Filip. Nabio mi karu do jaja i držao me za glavu i sasipao svaki mlaz sperme duboko u moje grlo da sam sve progutao. Izvadio je karu iz usta i dao mi da mu svaku kap sperme pokupim sa kare i poližem kako kurčinu tako jaja. Tad se sagnuo i krenuo da me ljubi divlje, pljuje, uvljivo jezik u moja usta i sisali jedan drugome i davali spermu jedan drugom u usta.

Seks oglasi

Nije mnogo prošlo, Momir izvadi kurac iz moje bulje, skide kondom i tad i on mi uvali karu u usta do jaja i uhvati me za glavu i čvrsto je držeći nabijenu do kraja do jaja i krenuo da mi sasipa u usta i u grlo njegovu zalihu sperme. Gutao sam svaku kap i svki mlaz je završavao negde duboko u mom grlu. I kad je izvadio karu iz mojih usta, tad Momir i Filip krenuše da me ljube, sva trojica smo se krljali jezicima u usta sakupljajući ostatke sperme.

Nakon ove karačine, Filip uze kanister i tad me krenuše obojica da me peru.

– Da te operemo jr si ti naša diva koja voli naše kurčine, pa moramo da uredimo našu divu. – reče Momir.

Opraše oni mene, sedosmo u kola, oni zapališe po cigaretu, i tad mi pokazivli snimke sa krova kako su karali svoje pičke. U jednom snimku videh kako Momir puši Filipu, i negde u nekom nastavku snimaka videh kako Filip kara Momira dok Momir kara pičku.

Tog dana smo se još jednom iskarali, a bilo je pišanja, karnja između momira i Filipa dok sam ja njima pušio kare, i svršavanje jedan drugome u usta ali nisu gutali, već su meni dali kao poklon.

Tog dana smo rešili da odemo kod Filipa u stan i da se tamo karamo do kasno u noć pod svetlima sa dignutim roletnama da je svako ko je želeo i imao mogućnosti, mogao da gleda karačinu trojku.

Erotske priče

0 comments

No comments yet