Drzao sam zenine gacice, dok su je jebali

erotske price

Besplatan sajt za upoznavanje

O Bože,kako sam voleo njene svilenkaste gaćice natopljene sokovima prelepe pičke. Znala je to i ona…Zato mi je upravo te roze gaćice poslala preko konobara na rođendanskoj žurki.

-Gospodine, imate poruku od supruge- rekao mi je dok je na tacni nosio papirić i sluzave gaćice

-Dragi, idem malo do grada sa Ivanom i Tamarom.

Nije me brinulo to što odlazi sa njih dve,nego sto su tu bili Ivanin decko i njegov drug, kao i činjenica da Ivanu i Tamaru površno zna.

Ali da se vratimo ma početak dana…

Vratio sam se sa trčanja u subotu ujutru i zatekao zanimljiv prizor na prozoru naše dnevne sobe. Ana, moja supruga, je levom rukom držala dvogled koji sam joj kupio za rođendan, dok se desnom mazila po međunožju.

– Joj ljubavi kakva je ona Ivanica kurvica – rekla mi je, do je gledala kako našu 20-godišnju komšinicu rastura dečko

– Pa ona ga je primila celog u guzu – sada već kroz stenjanje je moja Ana prepričavala scene iz suprotne zgrade.
Znao sam o čemu se radi jer sam često znao da posmatram Ivanu kako se guzi ispred prozora. Kao da je namerno širila zavese kako bi je drugi gledali.
I gledao sam…Dok sam se prisećao jebačine koju je imala pre nekoliko dana, kurac mi se ozbiljno digao. Gurnuo sam Anu na prozor, raširio joj tangice i silovito ušao i njenu već mokru pičku.
Vristala je kao luda kada je u sebi osetila komad vrućeg mesa od 20cm, dok su joj nabrekle bradavice pritiskale hladnjikavo staklo.
Nije joj dugo trebalo da svrši i samo je pala niz balkonska vrata na pod. Sperma joj se slivala niz butine, rukom je pokupila šta je mogla i onako kurvanjski olizala. Uzela je moj kurac, stavila ga u usta i radila ono što najbolje zna – pušila ga. Još dok smo studirali i nismo bili zajedno, važila je za najbolju pušačicu na smeru. Možda i na fakultetu.

Jbg, znao sam koga ženim, ali nisam mogao da se oduprem plavuši od 1.90 koja je imala preslatke sise, noge do ramena i guzu kao Brazilka. Godine bavljenja odbojkom učinile su od nje super ribu.

Ribu koja je bila glavna zvezda rođendana i ribu koja je polako napuštala događaj i odlazila sa tom istom Ivanom koju je jutros gledala kako se guzi. Znale su se iz teretane i ništa više. Nekoliko reči ispred zgrade i u prodavnici, nekoliko po povratku sa vežbanja. Ništa više…

I kada je odlazila iz fensi kluba na otvorenom, i kada je dolazila u njega, reakcija muškaraca je bila ista. Kako i ne bi kada je na žurku došla kao porno kraljica…Letnja roze najica bez brusa, u kojoj su se bradavice ocrtavale od izlaska napolje, crna mini suknja pripijena uz telo. perverzne sive čarapice do kolena sa roze mašnom na ćoškovima. I naravno, moje omiljene roze gaćice. Viskoke štikle samo su još više izražavale njene duge noge.

Gledao sam je kako korača napolje i još jednom pogledao poruku.
– Pronađi me negde u gradu. Ivana mi je već prenela kako se njenog dečka drug (Nemanja) raspituje za mene. Znaš da ne mogu da se kontrolišem kada popijem – uz smajli je napisala Ana.

Poželeo sam odmha da je zaustavim, ali sam znao da ću samo napraviti kontraefekat. Volela je da se igra…

Online upoznavanje

Posle par sati traženja po gradu, nisam uspeo da je nađem. Telefon joj je bio isključen, a ja sam se vratio kući. Odjednom, čujem  ključ u bravi. Vratila se. Onako ljut, pravio sam se da spavam, dok je ona otišla u kupatilo i pravac krevet.
– Gde si bila – iznenadio sam je sa pitanjem
– Ju, pa ti ne spavaš. Bila sam sa njima tu i tamo. Malo smo se družili, cirkali i dovezli su me kući. Oni odoše dalje – ubedila me je Ana.

I verovatno bi tako i ostalo da ujutru na trčanju nisam sreo Ivanu. Teretana nije radila pa je želela u parku da se ”rehabilituje” od prethodne noći.
– Ćao, komšija – pozdravila me je.
– Ćao Ivana, kako je bilo sinoć.
– Sjajno. Oldično smo se proveli. Moram da ti priznam da nisam znala da je tvoja Ana onako rasna jebačica.
– Mooolimm – bio sam u šoku.
– Ajde, ajde, šta tu moliš. Pa ni Ana nije molila za pomoć kada su je Nemanja i Goran izjebalo.
– Kkkkako – promucao sam.
– Čuj kako? Pa zar si milsio da neće dobiti tuđ kurac kada ti je gaćice poslala. Vragolanka je tvoja Ana – namignula mi je Ivana i nastavila:
– Tamaru smo odvezli kod dečka odmah posle rođendana. Izašla sam iz kola da je otpratim do ulaza i kada sam se vratila Ana je već pušila Nemanji pozadi. Sat vremena smo se vozili po gradu, dok je Nemanja ludački rasturao tvoju ženicu.
Zamisli scenu na semaforu kada je Ani izbačena glava kroz prozor dok je Nemanja jebe otpozadi. Goran je bio na ivici pucanja i, kao svaka dobra devojka, dozvolila sam mu da se pridruži. Stali smo na jednom parkingu gde su je rasturali dobrih sat i po. Nekoliko puta je padala od iznemoglosti i svršavanja, ali su je dizali i ponovo punili. Naravno, ja sam sve to snimala…
– Najjače od svega je to što nije mogla da se popne do stana. Nemanja je morao da je nosi i još jednom ju je jebao gore. Dok si ti bio u stanu i čekao je da se vrati. ona se rukama držala za vrata i primala Nemanjin kurac od 24cm.
– Komšija, razbio ju je! Ne bi me čudilo da sada stavlja obloge i na pičku i na čmar. Ne znam kako sinoć nisi primetio kada je došla…

Došlo mi je da plačem. Gutao sam knedle i slušao Ivanu kako srećno prepričava šta su mojoj Ani radili sinoć.

– I da znaš. Danas će je Nemanja ponovo jebati, a ti nemoj da dižeš frku. Bolje to, nego da snimci izađu u javnost. Pući će bruka…

– Jebaće je u tržnom centru, čisto da znaš – rekla mi je Ivana.

Jedva sam smogao snage da se vratim kući,a na ulasku u stan sudario sam se sa Anom.
– Gde ćeš – upitao sam je

Nisam znao šta da radim. Sat vremena sam sedeo i gledao u jednu tačku, dok nisam ”progledao”. Shvatio sam da sam u dubini duše znao da će se to s vremena na vreme desiti onog momenta kada sam odlučio da budem sa njom. Cedio sam treće pivo i odlučih da ću joj reći da sve znam.
Dok sam čekao da se vrati sa ”dnevne doze tudjeg kurca”, uzeo sam onaj dvogled i uperio ga ka Ivaninom stanu. Da vidim šta radi ta mala droljica, pomislio sam. I bio sam u pravu. Baš je bila droljica.

Spremala se nekuda da ide, Izašla je ispod tuša i mazala telo tako erotično da mi se kurac odmah digao. Crvene tangice, bela suknjica koja je dolazila do tačke pucanja zbog njene oble guze. Gore crveni top bez brusa. Ukoliko neko poželi da može odmah da ga spusti. Crne sandale na petu i kurvanjske naočare sa crnim ramom. Bila je rasna pička i to niko nije mogao da je ospori…
Odlučio sam da izdrkam i rešim se ove tenzije kada sam začuo ključ u bravi. Bila je to Ana…
– Gde si do sad – pitao sam?
– Izvini ljubavi što kasnim, Ivana je baš zaglavila u šopingu.
– Jel to ona ista Ivana koja je pre pola sata izašla ispod tuša i sada se sprema da ide negde na jebačinu – rekao sam i pokazao dvogled koji je bio u ruci.
Shvatila je da je uhvaćena u laži. Pokušala je da se izvadi, ali kao da se nije ni trudila.
– Sve znam – rekao sam.
Osmehnula se i rekla: – Pa onda znaš i da volim kurac. Daleko od toga da me tvoj ne zadovoljava, ali debele, velike i okrugle kurčine su moj fetiš. I da znaš, Ivana neće nigde. Sad će Nemanja doći i nju da jebe – ugrizla se Ana za usnu dok je to izgovarala, pritom pokazujući na moj dignut kurac:
– Vidim da si se naložio na malu fuficu. Uzmi dvogled, slobodno gledaj. Možda ti sredim i da je naguziš. Nije u redu da ja povremeno probam drugu robu, a ti ne.

Prišla mi je iza leđa i okrenula me takod a sam gledao Ivanin stan ponovo. Grickala mi je desno uvo, levom rukom mazila stomak, a desnom polako počela da mi drka. U stanu prekoputa igra je već počela. Nemanja je sedeo na fotelji dok mu je Ivana pušila i istovremeno drkala veliku kurčinu svojim slatkim sisama.
Istovremeno, Ana je navlačila moj kurac i trljala svoje sise o moja leđa. Priznajem, napalio sam se od cele te situacije.
Najednom, Ana je prišla s prednje strane i krenula da mi puši kurac dok sam ja gledao Nemanjinu i Ivaninu kaciju. Neverovatna scena.
Moja supruga na kolenima mazi svoji pičku i istovremeno puši moj kurac dok joj ja prepričavam šta se događa u suprotnom stanu.
– Nemanja i dalje sedi na fotelji, dok je Ivana ustala i hoće da ga opkorači. Zadigla je minić, povukla gaćice u stranu i počinje polako da se spušta na njegov buzdovan. Zabacila je glavu u stranu i verovatno joj se oteo veliki uzdah sudeći po gestikulaciji – rekao sam Ani.
– Znam kako joj je – osmehivala se moja žena i nastavila da puši.
Digao sam je sa poda, okrenuo je da gleda kroz prozor, desnu nogu stavio u fotelju i sjurio ga u sluzavu pičku.
– Pričaj mi šta si danas radila – zahtevao sam dok je glavić polako nestajao u njenoj ”prodavnici zadovoljstva”. Šteta je samo bilo što je ta ”prodavnica” otvorena za sve…
– Kao što znaš, nisam išla u tržni centar. Našli smo se u ”Avataru”, kafiću koji drži neki njegov rođak. To sam tek kasnije saznala. Naravno, zabačeni separe je bio za nas dvoje mada je kafić bio porpilično popunjen. Bojala sam se da me neko poznat ne vidi, ali sam istovremeno od toga bila dodatno napaljena. Pili smo piće i razgovarali o prethodnoj noći dok me Nemanja površno mazio po butinama. Prstom je dolazio sam do ruba samostojećih čarapa, što me je izluđivalo.
– Pička mi je kuvala. Bila sma spremna tu na stolu da me pojebe, a celu stvar zagrevalo je njegovo navodno nezainteresovanje. Najednom, šok!!! Za sto je došao moj kolega iz banke Saša. Pozdravio se sa mnom, a dok sam pokušala da izmislim i kako da predstavim Nemanju, on je rekao:
– Nema potrebe da ga predstavljaš. Mi smo drugari iz osnovne škole i barem dvaput nedeljno igramo basket… Seo je prekoputa nas i mangupski se osmehivao. Njih dvojica su krenuli nešto da pričaju, dok sam ja rukom pokušavala da zaustavim curenje iz pohotnice koje je već polako dolazilo do kolena.

Najednom, Nemanja je rekao: Anči, raširi malo nogice da ti kolega vidi kakve gaćice nosiš.

Bila sam u šoku. Pokušala sam da se izvučem, ali je usledilo: Ajde, ajde…Ne glumi nevinašce. Saša sve zna. Jutros smo bili na kafici i pokazivao sam mu snimak kako sam te jebavao. Jbg, prepoznao te je – šeretski se smejao Nemanja.
– Nisam imala kud – govorila je moja ženica dok se u našoj sobi samo čulo kako moja jaja udaraju od njeno dupe. Ne pamtim da joj je pička bila ovoliko vrela. Očigledno nas je oboje palilo sve to što se dešava:

Stranica za upoznavanje

Ana je potom nastavila:

– Htela sam da ustanem i odem, ali moja kurvanjska strana mi nije dala. Ponovo mi je proključala krv i raširila sam noge. Zamisli Sašin izraz lica kada je video moje raširene noge, premokre crvene svilene gaćice i mašnice na rubovima crnih čarapa.
Nemanja je srednjim prstom leve ruke polako prelazio preko pičke i pričao dok smo se Saša i ja gledali u oči:
– Vidiš, prijatelju moj! Ova pička lomi kurac…Dugo nisam nešto tako jebao kao ovo. Mislim da sam se navukao na nju – prepričavali mi je Ana scenu iz kafića.

Izvadio sam kurac iz njene pičke i polako joj ga prislonio na anus.
– Ahhhh – zastenjala je Ana i nastavila:
– Ne boj se, Saša me nije jebao. Dok mi je Nemanja drkao pičku rekla sam mu da me vodi u wc i jebe, da ne mogu više da izdržim. Samo je Saši dobacio da nam čuva mesto, uhvatio me za ruku i krenuo kao wc-u koji je bio za osoblje. Pre toga je tražio od mene da skinem gaćice i poklonim Saši da ima čime da se ”zabavi” dok nas nema.
– Naslonio me je na lavabo i naguzio baš ovako kao ti sada. Jednom rukom me je držao za sisu, drugom za vrat. Pucalo je sve od jebačine, a čini se da sam ja u tom momentu mogla trojicu da primim. Toliko sam se napalila da mi je palo napamet da zovemo i Sašu, ali su mi misli lutale svakim ubodom Nemanjinog kurca.

– Nismo ni primetili da je neko ušao unutra. Bila je to konobarica koja je sa strane gledala kako me Nemanja razbija. Mazila je pičku preko uskih helanki. Jedva da je imala 18 godina…
Stavila je ruku u gaće i po njenom uzdahu sam svatila da je ubacila prst u pičkicu i krenula da ga zabija. Prostoriju su parali uzdasi sigurno jedno 10 minuta, dok u jednom momentu nisam vrisnula od svršavanja. I konobarica je bila na vrhuncu. Nemanja me je skinuo sa kurca i samo me spustio dole. Pala sam od iznemoglosti. Prišao je maleckoj i dao joj kurac da ga popuši. Znala je šta radi, gutala ga je celog, ubrzo je bila oblepljena spermom.

– Svršioooo jooojjjjjjj je poooo liccuuuu – derala se Ana dok je svršavala na mom kurcu. Bio je to okidač i za mene. Lavina je krenula, a iz čmara je curila sperma.
– Uf, ljubavi, hvala ti – grlila me je Ana i ljubila: – Volim kada su mi obe rupice zadovoljene. Pogotovo sa dva različita kurca.

Nekoliko dana od jebačine sa Nemanjom u kafiću i sjajne noći u našem zajedničkom krevetu ništa posebno se nije događalo. Ana se samo jednom za dve nedelje ponovo videla sa Nemanjom i to na kratko. Popušila mu je na parkingu…
Bio je petak i oboje smo umorni došli sa posla. Dremnuli smo popodne,ja sam prvi ustao i otišao sam da se tuširam. Nakon 10-ak minuta izlazim iz kabine, a Ana naslonjena na lavabo vrcka guzom i šminka se.
– Otkud da si ustala – pitao sam je dok mi se kurac polako dizao gledajući je u čipkastim crnim boksericama:
– I otkud da toliko vrckaš guzom. Nije valjda da te svrbi pica?
– Možda – uz osmeh mi je dobacila: – Znaš da sam se dogovorila sa Stejsi i Sarom. Idem večera do grada.
Prišao sam i polako je mazio po guzi i leđima…
– Ali, prvo da isprobam ovaj novi karmin – rekla je Ana i kleknula na pod. Krenula je da mi lize kurac od jaja ka glavicu. Polako, iskusno…Kada bi došla do vrha oblizala bi ga i progutala čitav kurac. Nekoliko puta bilo e dovoljno da na kratko odlutam i setim se kako je do ovoga uopšte došlo. Kako je Ana postala moja…

Ona trazi njega

Na pamet mi je palo to prvo pušenje kojim me je počastila dok je cimer od njenog dečka slavio rođendan u studentskom domu.
Dok je ostatak ekipe cirkao u sobi, Ana mi je pušila kurac u zajedničkom kupatilu. Kako mi je kasnije priznala, dopla je tu da piški, ali je morala da proviri i pogleda ko se tušira s druge strane zavese. Nije mogla da se odupre želji da mi popuši kada je videla kakav divan primerak imam među nogama…Svršio sam joj direktno u grlo i poslao je dečku udrugu sobu…
Nevoljno, jer sam želeo i da je jebem, ali se nije dala. Ipak, pala je par dana kasnije. Slučajno sam svratio u kafić u kom je radio moj prijatelj. Seo sam za šank i video nju. Sedela je sa nekim društom. Naravno, tu je bio i njen dečko. Spazila me je i kurvanjski se oblizala.
Gledali smos e tako nekoliko minuta sve dok najednom nije ustala i krenula prema šanku. Stala je pored mene i naručila turu pića za svoj sto.
– Lepo izgledaš večeras – udelio sam joj kompliment. I stvarno je lepo izgledala. Karirana crvena mini suknja, crna košulja i najlonke, a na nogama crvene štikle: – Šteta što se zabavljaš sa šonjom i što ti niko večeras neće cepati te čarape.
– Ti odmah prelaziš na stvar – odgovorila mi je.
– Ti nisi stvar! Ti si prelepa devojka koja voli da bude kujica i koja zaslužuje da bude dobro jebana.
Ništa nije rekla. Uzela je piće i otišla, ali je pre toga ostavila ceduljicu na šanku. Na računu…
Na njoj je pisalo ”Za deset minuta ćeš imati pet da pokažeš koliki si frajer”
Nisam mogao da verujem. Mislio sam da se šali, ali je nedugo zatim ustala i krenula u toalet. Progutao sam knedlu i krenuo za njom. Ušao sam i poražio je u kabini. Jednu nogu je stavila na wc šolju, po drugoj se mazila levom rukom dok je desnom čačkala levu bradavicu.
Pomazio sam je po butini i krenuo prema pički. Shvatio sam da nema gaćice i malo zastao. Mazio sam je nekoliko sekundi preko čarapa gledajući je u oči dok nisma osetio da je vrela. Obema rukama uhvatio sam je za butine i poderao joj čarape. Palilo je. Oteo joj se uzdah.
Kurac je već bio dignut i ušao je bez problema. Držao sam je za noge i silovito je nabijao. Čilo se samo udaranje mojih jaja o njenu pičku i njeno udaranja leđa od kabinu od siline mojih naleta. Svršila je brzo, a ja sam taman toliko smogao snage da ga izvadim i ispršćem je po nogama i suknji. Nije dugo prošlo i postala je moja…

Besplatan sajt za upoznavanje

Mlaz sperme u njenim ustima prenuo me je iz razmišljanja. Ana se polako digla sa poda i nastavila da se licka dok sam ja otišao do kuhinje. Za 45 minuta bila je gotova, a po izgledu znao sam da će večeras stvarno biti ”gotova”.
– Hoćeš li se videti sa Nemanjom večeras?
– Možda – odgovorila mi je i krenula da oblači štikle. Taksi je čekao napolju. Otišla je dok sam ja ostao kući i spremao se da gledam Evroligu. Zaspao sam u međuvremenu, ali me je iz sna trgla Anina poruka.
– Jesi budan – pitala me je. Pogledao sam na sat, bilo je pola 2.
– Sada jesam.
– Ajde, razbudi se i uzmi dvogled. Za 15-ak minuta kreće žurka u Ivaninom stanu.
Neverovatno, ali kurac mi je odmah skočio. Na brzaka sam popio jednu guaranu i udobno se namestio iza neprovidne zavese. Imao sam divan pogled na Ivanin stan.
A tamo je već bilo odabrano društvo. Domaćica, njen Goran, dva nepoznata lika i jedna devojka, Stejsi, moja Ana i naravno Nemanja.
Dok su svi ostali sedeli, ili se barem vrzmali oko troseda i stolića na kom je bilo piće, Ana i Nemanja su bili naslonjeni na šank. Tačnije, Nemanja je bio naslonjen na njega, a moja žena na njegov prst. Imao sam sjajan pogled i mogao sam da vidim kako je Nemanja ubacio srednjak ispod Aninog mnića. Kurvica je jedva dočekala i polako se nabijala na njega. Par trenutaka kasnije šapnula mu je nešto na uvo i izašla na terasu. Izvadila je telefon i nazvala mene.
– Ljubavi,sviđa li ti se – pitala me je.
– Naravno. Već sam počeo da ga drkam.
– Sad će da me jebe – ispustila je Ana i spustila telefon na stubić terase. Ostao je uključen, što sam shvatio kada sam čuo Nemanju.
– Gde je moja droljica?
– Tu sam , jebaču moj – rela je Ana.
Ništa više i nije mogla jer je je komad kurčine već bio u ustima. Pušila ga je sa zadovoljstvom. Znao sam to po mljackanju koje je ispuštala.
Međutim, Nemanja je hteo da je jebe. Nije se zadovoljavao sa pušenjem. Podigao ju je i položio na sto koji se nalazio na balkonu. Ušao je silovito.
– Polako – izustila je Ana.
– Nema polako, tvoja pička voli samo jako.
Nažalost, bio je u pravu pošto je Ana uhvatila ritam i počela glasno da uzdiše. Telefon je toliko bio blizu da sam mogao da osetim kako joj kurac rastura unutrašnjost.
Najednom ga je zamolila da sedne na stolicu. Opkoračila ga je i okrenula mu leđa dok je pogled bio usmeren ka našem stanu. Osmeh na licu, palacanje jezika usmereno meni i lagano spuptanje na Nemanjin kurac.
– Ohhhhhhh – ispuštala je kroz zube sve dok se nije spustila do kraja.
– Jebote, koja si ti kurvica – čuo se Nemanja.
Ana se ponovo digla i ponovo krenula polako da se spušta. Prizor je bio neverovatan. Pogotovo što je na sebi imala crvene samostojeće čarape i crn evisoke štikle. Bila je to scena iz pornića kja se pretvorila u hardcor scenu nedugo zatim.
Nemanja je uspeo malo da je podigne i odvoji od svojih jaja, uhvati desnom rukon za struk i stomak, a levom za vrat. Krenuo je opasno da je jebe. Kratki i siloviti napadi koju su Anu ostavljali do ludila.
– Ti…tiiii – stenjala je Ana: Ti nisi normalan. Rasturaš me, pomeraš mi utrobu. Ubijaš me tom kurčinom…
U momentu dok je Ana bila u ekstazi Nemanja je naprasno skočio ne vadeči kurac iz moje žene. Presavio ju je preko stola i nastavio ritam.


Online upoznavanje

Ana je vrištala. Bojao sam se da neko od komšija ne vidi,jer bi tada stvarno bili u problemu.
– Kurvice, jebe li te ovaj tvoj uopšte – pitao je Anin jebač. Moja žena nije imala snage ni da odgovori koliko joj je prijala Nemanjina kurčina.
– Ah, ah, ah, to, aaaa – mešali su se glasovi i zvuci kurca u Aninoj pici.
Ja sam jednom rukom drkao, drugom držao dvogled. Ono što sam gledao bio je znak da neću dugo izdržati. Isprskao sam zavese u momentu kada je Ana počela da se grči, a i Nemanja je ubrzo isprskao leđa moje žene.
Ssamo je navukao bermude i vratio se u sobu gde je vladala slična atmosfera. Ana je ustala, prislonila telefon i upitala me: – Da li ti se svidelo?
– Jeste – prozustio sam.
– Nemoj da zaspiš. Guzu sam sačuvala za tebe kao poklon što ćeš pristati da idemo na produženivikend sa Nemanjom i Stejsi.
Bio sam u čudu. Vikend? kako? Zašto? Naravno, sve je bilo jasno. Ana je želela da se malo igra.

0 comments

No comments yet