Droljaste tinejdzerke izjebane u kafani

gay price

Ona trazi njega

Kao i svakog vikenda, ja sam se upicanila i sa drugaricama sam pošla u provod.
Bile smo nas tri, i pošto smo svakog vikenda išle po diskotekama, ovaj vikend smo rešile da malo promenimo i da odemo na neko drugo mesto.

Moja drugarica Maja je predložila neku kafanu na periferiji grada gde se okupljaju malo stariji likovi i svi su puni keša….

Cure idemo u tu kafanu, ima uživo muzika… a kada matorci vide naše batake i guzove koji sevaju ispod kratkih minića, novac nam neće ni trebati jer ćemo sve dobiti za džabe…

Tako je i bilo… još od vrata kafane, počeli su da nam naručuju pića i kada smo sele za sto, on je bio pun… Atmosfera je bila tipična za takva mesta: gomila raspojasanih, pijanih likova je urlalo uz kretensku turbo-folk muziku i matoroj pevaljki su trpali pare u sise.

Upoznavanje

Popile smo po nekoliko žestokih pića, koja su neprestano stizala za naš sto… a onda smo rešile da malo damo gas ovim likovima. Ustale smo sve tri i otišle smo na sred kafane, počele smo da igramo i da tresemo svojim mladim guzama. Puštale smo namerno da nam se minići zadižu na gore, koko bi nam se videle guze i tangice koje su nam se usecale među guzove.

Ona trazi njega

U kafani je nastupilo opšte oduševljenje i već sledećeg trenutka bile smo okružene gomilom pijanih likova koji su igrali i veselili se. To je bilo upravo ono i zbog čega smo došle, da se zabavimo i da malo palimo matorce iz kafane…

Oppppaaa tresi je malaaa… – mogli su se čuti uzvici pijanih likova koji su uživali u pogledu na naše seksi guze, koje su se njihale u ritmu turbo-folk muzike… Onda su se opustili pa su počeli da nas polivaju novčanicama, a neki su nam čak gurali novčanice i u sise… Naravno, mi se nismo bunile…<

Onda me je jedan pijani lik od pozadi obuhvatio oko struka, u ruci je držao novčanicu od 5000 dinara i stavio mi je među sise, držao me je oko struka i njegove šake su sada bile na mom stomaku, prvilačio me je sve više ka sebi… Osetila sam preko njegovih farmerica da mu je kurac tvrd kao kamen.

Namestila sam guzu baš na njegov kurac i krenula da tresem guzom…

Opppaaaa, oppaa – urlao je dok su njegove ruke šarale od mog golog stomaka do mojih sisa. Onda sam iz njegovih ruku prešla u ruke lika koji je bio do njega i scena je bila ista… Tvrda kita i moja guza koja se trlja o nju… tako smo išle od ruku do ruku, pijanih likova i trljale guzovima o njihove naberkale kite a oni su nas punili lovom.

Upoznavanje

A onda je usledilo ono što je bilo neminovno: kada sam došla do sledećih ruku, osetila sam među nogama ogromnu vrelu kurčinu, čiji je glavić bio sav vlažan od sokova. Ponosni vlasnik kite mi je samo malo u stranu sklonio tangice i zveknuo mi svoj kurac do samih jaja u pičku, dohvatio me je za kukove i počeo da bombarduje od pozadi…

Opppa, jebi kurvu, opaaa – urlali su dok me je lik guzio… Onda me je dohvatio za kratku majčicu i povukao je, ona se iscepala, i moje sise su sada landarale gore-dole dok mi ga ja nabijao od pozadi.

Nedugo zatim ispred mog lica se stvorilo 5-6 naberkalih kurčina , niko me nije ni pitao da li želim, a već sledećeg trena glabala sam ih jednog po jednog… Isto se dešavalo i sa moje dve drugarice, gomila likova nas je guzila i napušavala nabreklim, tvrdim kurčinama na sred kafane.

Ne, to nije bilo normalno jebanje, to je bilo klasično istresanje muda u tri jebozovne klinke, kurčine su nas punile i kada bi jedan svršio, njegovo mesto bi odmah zauzeo drugi jebač…

Neko je želeo da jebe u pičku, a neko u guzu, uglavnom obe rupe su mi bile totalno razvaljene od njhovih debelih kurčina… A iz njih se cedila sperma… Jer su neki od njih praznili svoja jaja direktno u nas.

Trajalo je to skoro cele noći… i zauvek mi je ostalo u sećanju…

Ona trazi njega

1 comments

  • glock

    Feb 13, 2019 at 2:45 pm

    Tooo omladino nasa…. 😉 , bravo droljice.

    Reply