Bludna majka i sin EROTSKA PRICA

Izbjegavala sam sina. Ako je kojim slučajem bio kod kuće, pravila sam se da radim nešto drugo. Nisam se ljutila na Zorana, samo sam si htjela posložiti kockice i vidjeti postoji li način da bezopasno nastavimo s ovim što smo počeli. Jeli to bio put samouništenja ili ispunjenja najluđih fantazija, još nisam znala. Jedne subotnje noći svi skupa smo gledali televiziju.

Incest price

Ja, moj suprug, kćer i Zoran. Iako je film bio odličan, i to sa mojim omiljenim glumcem Al Pacinom, mužu i maloj nije se bog zna kako sviđao. Suprug je zato ubrzo počeo zijevati. «Dušo, idem spavati, rano sam se digo, ideš gore? », pitao me.

«Ne…Hoću vidjet kak će završiti. » Otišao je, a mala je uskoro nestala za njim. Zoran i ja bez riječi smo gledali TV. S vremena na vrijeme bacila bi pogled na njega, nesvjesno, razmišljajući o našem zadnjem igranju pitajući se što bi bilo da me… Primjetila sam da, kad nisam gledala, i on baca poglede na mene.

Kad bi bar znala o čemu je razmišljao. Pogledala sam prema kaminu u kome je vatra bila na izdisaju. Ustala sam, izabrala manju cjepanicu i stavila je na plamen kojeg sam prvo malo razbucala žaračem. Osjetila sam sinove oči na sebi…na guzi… Nagnula sam se lagano raširenih nogu pri čemu mi se suknja popela do polovine bedara.

Ona trazi njega

Vatra se opet razigrala, toplina iz kamina prelijevala mi se na tijelo. Kada sam se okrenula vidjela sam sina kako mi bulji u guzicu. Oh, Bože…ne opet…ne sada…. Kad su i muž i mala doma.

«Mama…super izgledaš…» Bio je strašno siguran u sebe. «Zorane…mislim da ne bi smio toliko razmišljati o meni», tupo sam gledala u plamen. Nisam se pomicala. Zašto, ne znam.

Možda zbog načina na koji me promatrao. «Ali ta suknja bila bi ti još bolja da je kraća», sve je otvorenije zurio. «Sine…ne mogu…ne smijem…» Već sam osjećala vručinu među nogama. Bože daj mi snage… «Daj mama…samo je još malo podigni…da ti vidim bedra, to je sve.

» Zacrvenila sam se kao djevojčica koju je neki klinac pitao da podigne suknjicu kako bi joj mogao gledati u gaćice, no ovaj maleni bio je moj sin. Lupilo me sjećanje na njegovu kitu, kako mi je prekrasno klizio niz grlo, hranio me svojim sokom. Kao u nekom transu primila sam rubove suknje. Možda samo malo…možda da mu pokažem samo malo… Pogledala sam na stepenice, nikog nije bilo.

Srce mi je udaralo negdje u grlu, sin me gledao bez treptanja a ja sam centimetar po centimetar podizala sve do gaćica pokazujući mu duge iskvarcane noge. Oči su mu se širile od uzbuđenja. «Jebote, mama…. Ovo je tako seksi da moram slikati… Čekaj, ne mići se…odma se vraćam.

» Odletio je u svoju sobu ostavljajući me kraj kamina bez riječi. Usta su mi bila tako suha da nisam mogla gutati. Drhtala sam, čekala, i itekako sam znala gdje to opet vodi. Zašto sam pristala…zašto sam uopće nadizala tu suknjicu kao neka…kao neka kurva? ! Vratio se s foto aparatom.

«Ok mama, sad se malo raširi…» Shvatila sam da se nisam pomaknula ni za milimetar. I dalje sam onako stajala, s podignutom suknjom. «Zorane…molim te… Mislim da ne bi trebali…ne sada», promrmljala sam. Klik, klik, klik.

Začuo se dobro poznati zvuk okidanja. Za sada me barem nije tražio da mu se skinem. Možda samo još malo… Raširila sam koji centimetar noge, tako da mi se uska suknja još popela. Znala sam da mu sada pokazujem gaćice.

To me tako palilo da mi je pička već bila spremna – vruća i skroz mokra. «Odlično…. Jaaako lijepo…sad se okreni…» Napravila sam što je tražio. Okrenula sam se prema sinu i vidjela kako leži na tepihu i snima me među raširene noge, preciznije guzu prekrivenu gaćicama.

Nisam mogla vjerovati da mu opet to dozvljavam…kao kurva…. «Uhmmmm»…. Tihi jecaj pobjegao mi je s usana, drhatala sam…. Ruke su se same pomicale i sada mi je gledao guzu, suknju sam skroz podigla.

Jahorina apartmani

Bar sam i dalje imala gaće…. Ok je…. Još sam obučena… ali onaj osjećaj, buđenje kurve, ponovo me obuzimao. «Isuse ….

Ne mogu vjerovati kako si dobra…. » Više nije slikao, samo je buljio u mene…u moje dupe. Oblizala sam se. Nagnula sam se stavivši obje ruke na kamin, onako isprčena kako bi me sin bolje vidio.

Sokovi su mi se sad doslovno cijedili tako da se vlaga sigurno jasno primjećivala i na gaćama. «Mama…. Molim te…možeš skinuti suknju…? » Ovo je bilo tako opasno, nismo bili sami… «Dušo, što ako tvoj otac siđe…ili sestra? » Nije odgovorio, samo mi je zijevao u guzu, u tijelo. Kao da me nije čuo ponovno je počeo snimati.

Klik, klik, klik… Opet sam pogledala prema stepenicama. Čemu nekakvo nečkanje? Već sam mu pokazivala gaće. Otkopčala sam suknju, stisnula noge i pustila je da padne na pod. «A sad košulju…», čula sam ga kako govori.

Pitala sam se dali da ga poslušam. Što će biti ako nas uhvate? Ako moja mala siđe i vidi me ovakvu, u gaćama i grudnjaku, možda čak i skroz golu? Nisam disala, slika kćerke kako me gleda…sise…guzu…sludila me, uzbudila me… U što sam se to pretvarala? Kako mi je uopće padalo na pamet da na taj način mislim o svojoj maloj? Tada sam postala svjesna da sam već otkopčala bluzu. Polagano, pokušavajući izbaciti kčer iz misli, pustila sam da i ona padne na pod, i ostala u donjem rublju. Klik, klik, klik.

Automatski sam zauzela isti položaj kao prije, raširenih nogu i ruku oslonjenih na kamin. Guza mi je bila isprčena, Zoran ju je upravo zumirao. «Dušo, voliš slikati maminu guzu? », ponovno je krenulo iz mene. Bila sam sve napaljenija, preobražaj je počeo.

Majka se pred sinovim fotoaparatom pretvarala u kurvu. Stavila sam ruku na guz i tako ga raširila da su gaćice nestale u brazdi. «Uhhhhh…. Kako ti se sad sviđa mamica, Zoki? », uzdisala sam kao drolja.

Znala sam da vidi tamnu kožu oko mog čmara. Podigla sam nogu i stavila je na obližnju stolicu i još se više isprčila. Bila sam toliko nagužena da su mi gaćice jedva pokrivale ljubavne rupe. Sin je sada mogao napraviti nekoliko izvrsnih snimaka; mama isprčena, raširena baš kao kurva.

Kako sam samo uživala. Biti tako perverzna, u svojoj kući, dok muž i mala nedužno spavaju… a ja sinu pokazujem nešto tako zabranjeno. «Mama, hoću da sad skineš grudnjak, želim ti gledati sise…» Procjenjivao je koliko daleko može ići. Bože, mali me želi golu… skroz golu.

Pička mi se rastapala. Znala sam to, njušila sam je kako napaljeno smrdi. Lagano sam se nasmješila. Otkucaji srca čuli su se kilometrima daleko.

«Sine, obečaj mi da ove slike nećeš nikome pokazivati!» Nije odgovorio, samo me gledao. Bila sam okrenuta licem prema kaminu a dupetom prema dječaku. Podvukla sam ruku i otkopčala kopču na grudnjaku. Zapravo me bilo baš briga, nisam ni čekala njegov odgovor.

Nije bilo bitno. Pa šta ako to i pokazuje prijateljima? Pomisao na tinejdžere koji gledaju fotke na kojima poziram kao kurva sludila mi je mačkicu. Ustvari, ja sam priželjkivala da on to pokazuje dečkima, svoj djeci iz razreda, tako da vide kako Zoran ima najkurvastiju mamicu na svijetu. Bacila sam grudnjak na pod.

Duboko sam disala naslonjena na kamin, tako da su mi ušiljene bradavice upijale toplinu vatre. Dečko se ustao, nestrpljivo je stajao. Sekunde su se činile kao godine, ja sam čekala sina da…da… Tijelo mu je bilo tik uz moje, ruke na maminim bokovima. Zadrhtala sam.

Bile su mu hladne. Mazio me po bedrima kao junicu, osjećao maminu kožu…onda je podvukao dlanove i primio me za ogromne sise i stisnuo ih. «Ahhhhh», jecala sam i naguzila se još više prema mladoj kurčini. «Ove sise…mama…ahhhh», i njemu su bježali uzdasi.

Tako mi je zakrenuo bradavice da su mi se oči ispunile suzama. Volim njegove ruke na njima. Opet je kliznuo prema gaćicama, prstima je zahvatio rubove. Koljena su mi se tresla dok me sin skidao.

Erotske incest price

«Reci mi što želiš… Mama, reci mi što hoćeš da ti radim», šaputao mi je u vrat. Jel se on to igrao s majkom? Tražio me da mu nešto takvo kažem? Bože, ako ovo treba zaustaviti onda je sada zadnji čas. Razmišljala sam, odugovlačila…a on mi je natezao gaće, izluđivao me…. Toliko sam željela… Opet sam zirnula prema stepenicama.

«Skini mi gaće, Zorane Skidaj ih», jecala sam i već miješala u prazno. Spustio je usne na moje rame.

«Jesi sigurna, majko? Stvarno želiš da ti ih skinem? Mame obično to ne daju sinovima… Samo mame kurve, znaš…» Đubre jedno, nisam to više mogla podnjeti. Tijelo mi se lomilo od slatkih muka. «Molim te sine, kad te mama moli… Ja sam kurva…skini…», cvilila sam. Gaće su pod njegovim palčevima klizile preko širokih bokova.

Sin je klečao pored mene. Lice mu je bilo zaljepljeno za moje dupe. Kada su se spustile do poda, iskoračila sam iz njih. Zoranovi dlanovi dodirnuli su mi guzu, a onda ju je počeo širiti.

Bože dragi, šupak…gledao mi je u čmar. Šta ako vidi da sam se samozadovoljavala…da sam si gurala u njega…jebala se do orgazma? Kako sam postala takva drolja? I moj sin to definitvo zna! Sada me okrenuo prema sebi. I dalje je klečao na podu, ali usmjeren prema majčinoj pizdi, ćelavoj pički. Primio me za guzu i privukao sebi.

Tako se priljubio uz mamu da mu se nos zabio u klit. Onda je povukao…udahnuo majku…moju vlažnost. Još sam mu se malo raširila. Nisam ni sama znala zašto, jednostavno se desilo.

Isplazio je jezik i prešao njime po pički razdvajajući ljepljive usnice. «Uhhhhhhh», zajecala sam. To je bilo tako dobro, njegov mokar jezik uvlačio se u vruće zrelo meso. Stavila sam lijevu nogu na košaru s drvima tako da mu se pička skroz otvori.

Pogledala sam dolje i vidjela kako me sin gleda u oči, onako kroz raširene noge, liže i dovodi do orgazma. «Isuse, sine…ližeš mamicu…uhhh…» Toplina iz pičke mješala se s onom kojom me milovala vatra. Pička mi se grčila, bila je spremna. Sinove usne omotale su mi se oko klita.

«Ooohhhhhhhh…. Booožžžeee…. » Jedva sam stajala na nogama dok me drmao orgazam…tamo uz kamin, u porodičnom dnevnom boravku, ispod sobe u kojoj je spavao moj muž. Cijelo vrijeme sam uzdisala, pokušala sam se suzdržati, no to je bilo nemoguće.

Svršila sam kao kurva u… u sinova otvorena usta! Dosta dugo me tresao, a kada sam se smirila, shvatila sam da me Zoran i dalje liže, pije sokiće iz nje. Prošla sam mu prstima kroz kosu. Kako je narastao, postao pravi veliki dečki…. I sada liže svoju mami.

Upoznavanje

«Mmm…bubavi…tako ti se sviđa mama dolje? » Odvojio je usne od mirišljave pičkice, «Mama imaš najukusniju pičku koju sam lizao. Mogao bi je cuclati cijelo veče!» Opet je zalijepio usne za nadraženu pipicu, gurno jezik u poplavljenu rupu i tako me tucao. Bila sam toliko raširena da me nesmetano mogao obrađivati kako god je htio. Uživala sam podjednako u njemu kao i u činjenici što sam postala kurva bez ikakve kontrole.

Konačno me pustio, «Mama, nemoj se sad pomicati, može? » Dohvatio je kameru i počeo me snimati onako golu i raširenu. Klik, klik, klik… Bože…moramo prestati. Preopasmo je… Ja nisam porno zvijezda, ja sam Zoranova mama. Što ako slike padnu u krive ruke, ako nekako završe na internetu? «Zoki, mali…prestani…dosta je bilo s tim slikanjem…molim te.

» Znala sam de je već imao hrpu takvih slika, otvorene, naprčene, ovakve, onakve…al u jednom momentu na to je trebalo staviti točku. Krenula sam prema kauču, izazivno miješajući golom guzom. Klik, klik, klik… Mali je još snimao… Nisam imala pojma kako da ga zaustavim. Sjela sam na kauč, stisnula koljena i stavila na njih ruke.

Klik, klik… Znala sam da mi u tom položaju velike sise izazovno izgledaju. Šta će biti ako se pojavim na netu? Oh bože Kurva… To sam bila, zar ne? Koljena su mi se raširila.

Nisam ih mogla zaustaviti…majko mila… kao da su imala svoju volju… Mali se srušio pred mene, čekao…da mu se raširim. Klik, klik, klik…. Još malo sam ih razmaknula. Jel mi kamera sada vidjela pičkicu? Znala sam da neće prestati dok mu sve ne pokažem.

Klik, klik, klik…. Bože kad ne mogu, pre riskantno je! «Zorane, dođi ovdje», pozvala sam ga prstom. Poslušno se ustao kao malo dijete. Prišao mi je, a ja sam raširila noge da mi se može približiti i privukla si ga licu.

Ako je ovo portrebno da me prestane fotografirati…neka. Skinula sam mu hlaće od trenirke iz kojih je izletila već skroz tvrda kurčina. Primila sam ga kod korijena i nekoliko puta predrkala. «Što hoćeš da ti mamica radi s tom velikom kurčinom? », nevino sam ga pogledala.

«Mama… puši mi ga… Puši mi kitu kao onda!» To sam htjela čuti. Otvorila sam usta i primila pulsirajuće meso duboko u grlo. Počela sam mu sisati masirajući kobasicu grlenim mišićima, povremeno se daveći. Pička mi se raspadala pri samoj pomisli na to da pušim svom sinu, gutam mu kurčinu, srčem spermu.

Bila sam najodurnija kurva u Zagrebu i uživala u svakoj sekundi. Primio me za kosu kako ne bi pomicala glavu i žestoko me jebao u usta, koristio kao kurvu na sat, za čisto iživljavanje tih mladih napetih jaja. Dala sam mu se, bila sam mirna kako je htio, usta su mi se skoro ukočila. Jednu nogu stavio je na kauč i tako je jako veslao da me jajima tukao po bradi.

Čula sam sina kako sve dublje diše i pokušava mi ugurati još i muda u usta, davila sam se, kašljala, onda sam ga skroz izvukla i počela si njime trljati lice. Cijedio se od moje sline. Lizala sam ga dok me opet gurao prema jajima. Pala sam s kauča ravno na koljena, među Zoranove noge i gladno mu nastavila obrađivati kurčinu.

U tom momentu bila sam sinova robinjica…. Zarobljenica kurca kojoj je mjesto bilo među dječakovim nogama da obožava mladi sinov kurac. Bila sam tako napaljena, baš kao i Zoran. «Mama….

Mama, moram te jebati», jecao je dok sam mu sisala jaje i drkala glavić. «UUUUHHHHMMMM…jebao bi… tucao bi me s tim velikim…. ? » Oblizala sam mu jaja. Dječak je bio na sedmom nebu, lice mu je preplavio čisti užitak.

«Mama, molim te. Moram te ševiti», dahtao je. Sada je preklinjao…uloge su se promijenile. «Ševio bi majku….

Ona trazi njega

Uhhh…pa to je bolesno…. Tako perverzno…i to na kauču. , jel? Dok ti otac gore spava? » Ponovo me zgrabio za kosu i navukao na kitu, gledajući hladno dolje. «Jebote, da! Jebat ću ti pičku kao što ti sada trpam usta.

» Bila sam mu majka a iskorištavao me kao prosječnu kurvu…kao drolju s ceste. Svaki put kada bi na to pomislila svršavalo mi se, pička mi se tresla kao neka životinja. Gorila je. Odvojio se od majčinog lica.

Otpuzala sam na kauč okrenuta guzom prema malom, raširila noge puštajući ga da mi priđe kao ženki i objaši me…da me jebe…da jebe svoju MAMU. Okrenula sam se preko ramena. «Sine…. Mmmaaahh….

Jebi me…. Hajde, zabij mi kurac… začepi tu rupu da bude mir. » Prešao mi je prstom po mokroj pičketini i raširio je. Osjetila sam kako mi je stavio glavić, ali nije se pomicao.

Bojao se, dvoumio se? Time mi je dao vremena da i ja provrtim film. Kako je ovo bilo prljavo…nemoralno…tako odvratno predivno…. Tako zabranjeno…Moj vlastiti sin navlačio me na kurac. Trznula sam guzom prema njemu i ušao je još koji centimtra.

Zašto sam to, zaboga, napravila? Glavica me unutra rastezala. Nisam to smjela…sin mi je. Vrtilo mi se. Borila se sama sa sobom, mozgom i željama… željama tijela.

On je bio ukočen, staklenih očiju. Nisam više mogla podnjeti, kurac mu je gorio u meni. Još malo sam se nataknula na sinovog…ulazio mi je u mokru i strašno usku pizdu. «Aaaahhh», zajecala sam.

Trznula sam prema naprijed a onda opet o njega. Možda samo još malo. Možda bi ga mogla još tako po malo jebuckati…nikako za pravo…tek toliko…. Veslala sam po sinu uživajući u širenju svakog novog uboda.

Tako sam se izgubila u tom izazivačkom tucanju da se nisam ni snašla kada mi je dupe udarilo o sinov trbuh. NEEEE! Ne sa cijelim kurcem! Okrenula sam se i vidjela kako me Zoran ševi naprijed nazad punom dužinom kurčine. Nisam se mogla zaustaviti, probala sam ali nije išlo. Predala sam se sinu kao plaćeno meso, žena s ulice, dala sam mu se da me troši, da me jebe cijelom karinom.

Čula sam ga kako uzdiše…ili sam to bila ja? Nisam bila sigurna, bilo je preljepo. Primio me za dupe i nabijao u pravoj ševi. Sada me baš muški imao, moj sin me jebao…njegova debela kara ulazila mi je u pičku…tako duboko… jaja su mu vlažno udarala po klitu i tjerala me na orgazam. «Ahhhh», jecala sam.

Ubrzao je divlje punjenje i sam spreman na svršotku. Nisam htjela…. željela sam da skupa svršimo. Pomaknula sam se da mu ispadne iz mene.

Erotske price

«Ljubi, ne…. Sjedi…» Povukla sam ga na kauč. Bio je izbezumljen, razočaran. Zar je mislio da mu se više ne dam? «Daj mi da te jašem, molim te, zlato mamino…tako ti je velika ta tvoja muška stvar…» S kurca su mu kapali moji sokovi.

Tak sam bila mokra? Bez razmišljanja sagnula sam se među sinove noge i stavila ga u usta. Mmmm… kako je bio ukusan. Ustvari, bio je to okus moje vlastite kurvanjske pizde. Jako sam mu ga sisala i oblizivala sluđena vlastitim aromama.

Nisam se mogla zasititi. To je bio prvi put da sam probala samu sebe i bila sam izvan sebe od užitka. Kako sam slatko smrdila… «Mama, molim te…dosta si…jebi me…ajde zajaši ga…», dječak je htio biti u njoj. Pogledala sam ga, imao je pravo.

Picu je trebalo opet napuniti. Objašila sam sina, namjestila se ravno iznad debele kobase i rukom si ga uvela u grotlo. Lako je skliznuo. Kružila sam po njemu da ga opet dobro nasaftam, a mali mi se za to vrijeme igrao sa natečenim sisama.

Primila sam se rukama za naslon kauča i počela jahati. Nisam doduše dugo izdržala, začas sam bila spremna na svršavanje. Pogledala sam ga i primjetila da je izvan sebe…ali još nije bio pečen. Morala sam opet sjahati i ljubit mu ga, prekinuti da ne svrši, a i silno sam si htjela okusiti picu s njegove batine.

Pojma nisam imala da ovo može biti tako dobro. Strpala sam mokru karu u usta i pušila je. Skoro bi se moglo reći da sam pila pičkovinu s njega. Gore, dolje….

Jahorina uzivo

Duboko grlo…lizanje. Kako jebeno seksi…. Jesu li sve žene tako fine među nogama? Jeli i moja mala imala slatku picu kao njena kurvasta majka? Majko božja, ne smijem o kćeri razmišljati na taj način… ne smijem…ali kad je tako prokleto dobro! Ponovo sam se ustala, objašila ga i utrpala u rupicu. Duboko sam ga jašila, miješala okruglom rasnom guzicom nabijajući mu sisetine u lice.

Tijelo mi se sjalo od znoja a u pički mi je gorilo kao da me ševe sa bakljom. «Mama…. Jebote…ah…. Svršit ću», počeo je pentati.

Bojala sam se da ne probudi supruga ili malu…. , moju kčerkicu… Kakva je njena micica? Kakva je pod jezikom, jebemu !!! Šta ako je ovakva…. Kao mama…? Ovo je grozno, ja sam kurva, sluđena bolesna kurva, incestuozna drolja najgore vrste, žena opsjednuta seksom sa svojom djecom! Nikad tako nešto ne bi napravila malenoj… Pogledala sam sina, «Svrši ljubavi, samo svrši…Iscijedi ga nutra, napuni mamiku», orgazmirala sam. Skupa smo se tresli u bolesnoj pohoti, a morali smo biti tihi… Odjednom dječak se ukočio, a ja sam mu se zabila do jaja.

Osjetila sam kako me gađa duboko u macu. Jedan, dva, tri. Punio me dok sam se grčila u svom klimaksu, jebovina nam se mješala u meni. Kao da sam bila na nekoj drugoj planeti, zagrlila sam sina i duboko ga poljubila u usta, uralajući u njega.

On me držao za guzu, širio je i pokušao ući još dublje u pipicu. Znoj mi se cijedio niz leđa ravno u guzinu pukotinu i vlažio mi šupak. O bože, o bože…. Kako sam snažno svršavala gazeći si dijete! Malo sam se smirila, iako mi je tijelo i dalje imalo 40 stupnjeva i znojilo se kao u sauni.

Pogledala sam dragog, žmirio je. Sišla sam s njega puštajući da mi potrošena kita sama isklizne iz minđe. Sperma mi se cijedila niz noge. Sjela sam pored njega i gledala u mlohavu spužvastu kitu.

Nisam mogla odoliti. Nagnula sam se i stavila ga u usta, lizala sam ga, opet se napaljujući na okus pičke. «Mama, nešto bi te pitao. » Samo daj, što god hoćeš…Polako se budio… Super…sisat ću ga dok mi ne špricne u usta.

«Da? » stavio mi je ovlaš ruku na leđa i milovao me. «Znaš…. Ona agencija o kojoj smo pričali prije nekoliko mjeseci, gdje je Kristina trebala ići? » Nevjerojatno! Ponovo je bio kameno tvrd, moj mali dečko…. Pušila sam ga grlom klečeći na kauču.

Apartmani na jahorini

«Mmhhhh? » «Pa…. Recimo da sam im pokazao neke tvoje fotke…samo one u bikiniju. » I dalje je imao okus po meni. Čekaj malo…što je to upravo rekao? Prstić mu se zaustavio na mom šupku.

Mmmm…šta je to spremao…? Slika sina koji mi prstari dupe dok mu pušim ponovo me sludila. Čekaj…slike… «Zorane…zašto…zašto si to pokazivao okolo? !», nisam mjenjala položaj…samo sam ga lickala i zabrinuto gledala. «Zato što si jebena. , već sam ti rekao.

Imaš fantastično tijelo. Kako ne kužiš da si vjerojatno najbolji komad na zemlji? Samo sam mislio da… da je šteta to ne podijeliti sa svijetom…» Kako sam se mogla ljutiti? Toliko sam ga voljela. Opet sam zapušila. «Mili, trebao si me prvo pitati.

. » Prstić mu je kružio po mom paku. Stisni se…stisni

Nemoj da mali zna za jebanje…. Gurnuo ga je u mokru malu, navlažio, i opet prislonio na čmar. «Znam, mama. Ali.

. Jako si im se svidjela. » Onda sam osjetila kako me rasteže. Bože ne… kako mogu sinu dozvoliti da mi tako bocka guzu? No, tome se ova stara kurva nadala…zato sam se i namjestila u ovaj položaj…S dupetom u zraku.

Pogledala sam ga. Ocjenjivao je reakciju, pokušao je vidjeti hoću li ga spriječiti da mi je tako nateže. Mali nije imao pojma kako volim imati nešto u njoj… Jebena stara drolja. «Šta su ti rekli kad si im ih pokazao? » Tucao me prstom nutra van, kao da me analno jebe.

Strpala sam mu muškost u usta i pušila ga u istom ritmu guzojeba. Jecao je. «Mamam…Bože… Mama… oni hoće da dođeš…da te još snimaju!» Namjestio je i drugi prst na guzu. Nema šanse!!! Neće mi dva gurati!!! Ne moj sin!!! «Zorane, to je opasno…» Odgovorila sam mu i nastavila sisati.

Uvlačio ga je… polagano je širio sfinkter…malo po malo… imala sam dva sinova prsta u šupku. Malo je bolilo…ne bol, više nelagoda. Bila sam razvučena, čmar mi je bio otvoren. «Daj mama….

Rekao sam im da ćeš doći. Samo te žele snimati u bikiniju. » Bilo kakva neugoda je nestala, zamijenio ju je samo osjećaj strašnog užitka…jebačine…dobre analne tucačine. Osječala sam se super prljavo jer mi je sin ševuckao čmar, toliko prljavo da mi se opet svršavalo.

«Zoki…aahhhhhh… ne mogu… da tvoj otac za to sazna… oh daaaaa… to bi značilo razvod, zlato. » Ponovo sam mu pušila, a mali je naglo izvukao prste. Neee!!! Tako sam prazna odjednom bila… trebala sam ga natrag u čmaru. «Sine…vrati ih…vrati prstiće…», molečivo sam ga pogledala.

«Reci da hoćeš, mama…reci da ćeš ići tamo i dati im da te slikaju. » Očajnički sam trebala svršiti. «Ok…. Bože da….

Ali samo u bikiniju…sad ih vrati…» Ugurao je dva prsta u moju guzicu. Lako su skliznuli, šupak mi je već bio raširen i spreman. Kako je samo pasalo. Naprčila sam mu se da me može bolje jebuckati i opet počela pušiti.

Sms upoznavanje

Izluđivao me…a po uzdasima i ja njega… Znala sam da će svršiti. U ustima sam držala sinov glavić i snažno mu drkala, muzla sam ga, gutala spermu kako je štrcala iz malog istovremeno urlajući pod svojim orgazmom. Kad je svršio srušila sam se na kauč, prsti su mu ispali iz mamine guze. Bila sam tako potrošena.

Pogledala sam na sat. 1 ujutro. Bože sveti, sin i ja ševili smo se preko dva sata. Ustala sam i skupila odjeću.

«Zoki, vrijeme je za spavanje. Idemo dok nas nisu ulovili. Krenula sam uz stepenice. Ulovili? Osjećaj krivnje počeo se akumulirati.

Toliko toga je večeras bilo… toliko puno prljavih stvari…. zabranjenih. Nije to sve, imala sam filing…. Bit će tu biti još ohoho prljavština.

To mi je spontano palo na pamet dok sam prolazila pored kćerkine sobe. .

Usamljene zene

0 comments

No comments yet