Bio sam prava kurva

gay price

Erotske gay price

Možda će te pomisliti poslije ovih mojih priča i maštarija (želim zaista da, se ostvare) koji k…. C si se ženio, zašto nisi samo tražio kurac i gotovo. Ali jbg znate kako je živjeti u okruženju ako si se deklarirao kao gey, svi bi te osuđivali od porodice pa preko prijatelja i rodbine do cijele sredine gdje živiš.Naravno da, se razumijemo ja volim i žene i kada, sam se ženio do tada nisam imao iskustva u gey sexu, ali malo po malo u meni je rasla znatiželja i kada, sam prvi put okusio kurac u ustima i guzi to je bilo to svidjelo mi se i bez toga više nisam mogao, naravno nisam ga prakticirao koliko sam želio jer nisam uvijek mogao naći partnera ali ponekad bi mi se posrečilo. Tako sam otkrio i cuckold sex ili narodski postao sam muž koji voli da mu žena nabija rogove tj da, se jebe s njegovim dopuštenjem i u njegovom prisustvu.

I tako sam postao rogonja i uživao u tome, bilo je tu svega i svačega, žena je uživala da me ponižava i dovodila je baš razne tipove da je tucaju baš kao i mene.

Erotske price

Ovaj događaj možda nekima od vas se neće svidjeti i reče te da, sam lud i bolestan što sam na to pristajao no ja sam to prihvatio s velikim užitkom. Dakle tu večer supruga je u stan dovela petoricu muškaraca svi su imali iznad 60 godina bili dosta, debeli i pervezni. Bez imalo priće žena mi je rekla samo skidaj se i radi ono što ti kažu, i oni su se svi svukli i vidjelo sam da imaju debele i velike kurčeve(kasnije mi je žena rekla da je ih tražila preko interneta) prvo su mene i moju ženu odveli u kupatilo oboje smo ušli u tuš kabinu a oni su nas okružili i počeli da pišaju po nama, ciljali su naša otvorena usta i morali smo gutati što više njihovog zlatnog nektara, dugo su pišali i ja sam popio sam sigurno litar njihovog pissa, a nešto manje moja žena, godila mi je ta njihova mokrača u ustima dok sam je gutao te umivao lice i tijelo sa njihovom mokraćom.

Kada, su završili žena i ja, smo se istuširali i pošli za tim starcima u našu spavaću sobu, supruga je legla na naš bračni krevet a njih 5 su je okružili i ponudili svoje kite na pušenje što je moja supruga sa zadovoljstvom radila, malo po malo njihove kute su na rasle u njezinim ustima, jedan od njih je legao na leđa žena ga je zajapila i nabila se pičkom na njegov kurac, drugi joj je prišao s leđa i bez imalo muke gurnuo joj kurac u šupak počeli su je sihronizovano jebavati dok je trećem počela da opet puši, 4 i 5 su napokon prišli meni kmeknuo sam na sve četiri i počeo pušiti ponuđeni debeli kurac a drugi mi je prišao s guza i zatjerao kurac u šupak do jaja, i ja i žena smo uživali u tim debelim starim jarčevima što su nas guzili kao dvije najveće drolje. Napokon nakon dobrih pola sata jebačine, njih pet je okružili mene na podu i počeli mi svršavati usta, bilo je toliko sperme da sam jedva stizalo sve gutati ali sam uspio bez i jedne prolivene kapi.

Gay price

0 comments

No comments yet