Medicinska sestra mi popušila kurac

Evo jutros je pocela cetvrta nedelja mog oporavka. Cetvrta nedelja kako nisam video sopstvene noge , stomak, kolena. Lezao sam u gipsanom koritu i jedino sto sam mogao da pomeram bila je leva saka, a od skoro i cela leva podlaktica. Samo to pomeranje je bilo prilicno bolno, kazu doktori atrofija misica. Nisam se bunio, moj pad sa motora bio je toliko zajeban da nikome , pa ni meni samome nije jasno kako sam preziveo. Ne samo da sam preziveo nego nemam ni jednu trajnu posledicu, bar tako kazu. Ali cu zato morati da lezim, i da lezim i da lezim. Dr.Kostic, sef odeljenja kaze minimalno 6 nedelja u koritu a posle cemo videti.

Bolovi polomljenih kostiju su prestali, nagnjecenja misica i razne ogrebotine, oguljotine ,razderotine i sta ti ja jos znam kakve …tine polako prolaze ali sada se javlja novi problem, nepodnosljivi svrabez po kozi koja se usparuje u gipsanom skafanderu. Sve ce to proci jednog dana , samo kad.

Roditelji i brat su mi dolazili svakog dana u posetu. Bili su najpre potpuno izgubljeni ali kako je vreme odmicalo a sa njim i svest da je najgore proslo postajala jaca poceli su i prekori. Znam da su bili na mestu, sve sto mi se desilo napravio sam sopstvenom idioterijom, ali sta sad ja tu mogu da radim.Sta bi bi.

Najpre nisam mogao ni da jedem , primao sam infuzije, onda su mi posle desetak dana po prvi put dali solju caja, zatim i keks . Sada vec jedem manje vise normalnu hranu samo neko mora da me hrani. Jos veci problem od hrane je problem nuzde. I tu je bilo raznih faza , najpre nista, zatim kateter za mokrenje a od skoro kao i svi nesrecni polomnjenia nepokretni na ovom spratu bolnice, guska i lopata.

Prvi mi je gusku postavio moj rodjeni brat, a zatim i svi ostali koji bi se tu zatekli. Prilicino ponizavajuce, zar ne. Ali cudo ti je zivot. Slatko je ziveti i kada se raspadas od raka a kamoli u mojoj situaciji, privremeno imobilisanog a trajno blesavog.

Pre par dana moj oporavak usao je u novu fazu. Probudio sam se u sred noci i shvatio da imam erekciju.Prvo sam pomislio da mi se pisa ali ipak sam uspeo da razaznam razliku. Pade mi napamet da pozovem sestru da mi donese gusku i kada zamislih zensku ruku kako mi namesta nabreklu karu u prljavu flasu, moja erekcija se pojaca.

I pozvah sestru. Prizeljkivao sam Milicu, mladu crnku tek izaslu iz skole , kratke kose i prilicno velikog dupeta, ali pojavi se Rada, debela, znatno starija i prilicno ruzna plavusa, normalno, farbana plavusa.

“ Sta je bre Sumaher,sta se deres? “ odbrusi sa vrata ,” probudices celo odeljenje”
“ Treba mi guska sestro” rekoh razocarano sto nema moje Milice
“ Pa sta se deres, imas zvonce na krevetu” ponovo progundja saginjuci se pored labavoa gde je guska stajala.
“ A sta ce meni zvonce” upitah je iznervirano.
“ Auu, izvini zaboravila sam da ti nemas ni jednu ruku slobodnu” rece ona zaista izvinjavajuci se, nekako pomirljivo.

Zatim mi bez reci podize carsav koji je pokrivao jedini deo moga tela koji nije bio oklopljen, moje genitalije. Kita je malo splasla dok smo se mi raspravljali ali i dalje je to bila erekcija. Ona ga rutinski uhvati levom rukom a desnom na njega nasadi tu plasticnu hladnu flasu sa sirokim grlicem. Iako se obicno tu zavrsavao prvi deo procesa “ davanja guske” njena ruka zadrzala se nekoliko sekundi duze od uobicajenog vremena. Kao da ga je odmeravala, njegovu tezinu, toplotu ,ukrucenost.

“ Ajde majstore toci pa da dremamo , tek je pola tri “ rece nekako obicno , kao da je u pitanju administrativna usluga a ne najintimniji dodir zene jednom muskarcu. Za nju je i bio pomislih ali ni to nije pomoglo da otpocnem sa punjenjem posude.
“ Pa sta je bilo , imas neki problem? “ upita ona zabrinuto. “ Ajde samo se opusti”
Mene uhvati panika , sta ako me provali, sta ako se naljuti? Pokusavao sam da se napnem, ali jednostavno nije islo. Moj kurac je rastao sve vise. Nabijao se u zidove prljave flase ,zaboleo me. Zastenjao sam , ne znam da li od muke ili od zadovoljstva.

Rada se trze, kao da je dremala.
” Pa sta je bilo ? Cekaj , cekaj da vidim” rece glasom kojim se stariji obracaju detetu u nevolji. Smakla je gusku i moja se kita ispravi svom duzinom ka njoj.
“ Opa , sta mi to imamo” prosaputa i pogleda ka meni. “ Pa nama se ne piski jel da?” poce da se mazi “ nama se nesto drugo radi” U njenim ocima caklilo je nesto. Nesto tako uzbudljivo, tako strasno tako zenski.Ono sto seljaci kazu, viri joj kurac iz ociju. Vec sam rekao da je bila i matora i ruzna i debela ali u tom trenutku bila je zena , bila je zenka spremna da se nabije na moj nesrecni natekli komad mesa koji strcao iz gipsane skoljke.

Uzela ga je u ruku ,stisnula ga jednom ,pa drugi put, kao kada zagrejavate plastelin da bi mogli da ga vajate. Prilicno jako, cak bolno, a zatim je pocela da ga drka.
“ Sad ce Rada tebi da olaksa, samo ti cuti , opusti se i uzivaj “ saputala je , gotovo siktala .Shvatio sam u trenutku da je pukla.Da iz nje govori pohota, da se nesto polomilo i da to nije ona Rada koja umela sve nas jako da nervira svojom bahatoscu i dranjem po hodnicima. Njena figura se najpre udalji od mene a zatim se gornji deo polako poce spustati prema mojim preponama. Kurac nije ispustala iz ruku. U polumraku sobe nazirao sam samo njenu senku koja se nadvijala nad mojim stomakom, pa zatim podskakivala i trzala se. Osetih njene usne na glavicu, vreli dah okupa mi vec nadrazenu kozu a zatim mi kurac nestade u toplini njenih usta.Pusila ga je iz sve snage. Zazmurio sam. Prisecao sam se raznih pusenja koja sam do tada imao. Raznih zena koje su ucile mene, drugih koje sam ucio ja.Kako se to radi , kako se usisava, lize,gricka ali ni jedno moje dosadasnje pusenje nije bilo kao ovo.

Lezao sam kao klada , potpuno nemocan , Rada mi je pusila a ja nisam mogao ni prstom da maknem. Lazem, sakom leve ruke sam guzvao carsav ali to je bilo sve.
Mogla je da mi radi sta hoce, da ga ljubi, sisa ali i da ga odgrize ,odsece a ja pri tome nisam mogao nista. Taj osecaj bespomocnosti preplavi me celog i ja svrsih u trenutku.Rada je izmakla glavu , da joj ne istresem bas sve u usta ali nije prestala da ga drka.Tek tada shvatih da je raskopcala uniformu i da svoju levu ruku zabija sebi u picku. Drkala je sebe drkajuci meni. Savrsena slika.U polumraku razaznah da zmuri, kao u transu. Stiskala mi je karu, cimala je sve jace, povremeno cak bolno za mene ali cutao sam, pustio je da se izivi. Nakon nekoliko polu-uzdaha koji su bili praceni bolnim cimanjem mog kurca, ispusti dubok ali ne i glasan uzdah. Svrsila je.
Cutao sam . Ona se polako sredjivala , zakopcavala uniformu ,brisala znoj sa cela.

“ Super si Sumaher” rece “ steta sto si tako izlomljen”
“ Rado, hvala ti” rekoh
“ Hvala tebi , i ja sam uzivala” , krenula je da izadje a ja osetih da mi se pripisalo:
“ Ej Rado daj sada tu gusku “
“ Evo ti, ali daj zavrsavaj nemoj da me zamajavas” smejala se
“ Kada opet dezuras “ upitah sa namerom da zakazem novo zezanje
“ Tek za mesec dana, idem sutra na odmor” rece pa dodade “ ali sacekaces ti ovde Radu “ i kucnu me po gipsu.

Ona trazi njega

0 comments

No comments yet